biologisch vlees
Welkom bij Zorg & Natuur

Bijzonder natuurvlees van grasgevoerde kuddes

Bij onze online slager en zorgboerderij vindt u een unieke combinatie van Zorg & Natuur. Grasgevoerd natuurvlees van eigen runderen en schapen, die vrij rondlopen in natuurgebieden in samenwerking met Staatsbosbeheer. Met inzet van de deelnemers van onze zorgboerderij. Eet mee en geniet van bijzonder natuurvlees met een verhaal.

 • Ruim 300 natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting
Google Reviews
We hebben al meerdere keren besteld bij Zorg&Natuur. Uitstekende kwaliteit vleesproducten. Zeer goede bezorging. We bevelen het bedrijf zeer aan.
Familie van der Vlag​
5/5
Prima vlees voor ons flexitariërs. Heel smakelijk, geen dierenleed en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.
M. van Kan
5/5
Geweldig, we hebben eerst vlees besteld dat was heel erg goed, van de week in Amelte geweest, verassend leuk. we gaan zeker weer daar naar toe. Wim
W. van Woudenberg
5/5
Geweldige selectie top vlees. Grasgevoerd rund. Lastig te vinden in Nederland (voor iemand uit de Randstad) Veel soorten orgaanvlees, wild vlees. En fijne levering.
V. Hellendoorn
5/5

100% grasgevoerde runderen en 5-sterren kip

Natuurvlees probeer pakket

Een Natuurvlees Pakket met de meest populaire producten uit onze winkel.

 • 2x Kogelbiefstuk
 • 1x Entrecote
 • 2x Beefburger
 • 2x Rundergehakt
 • 2x Stooflap
 • 1x Kippendijfilet

Totaal: 2,1 kilo (13 porties)

Prijs: € 59,95

Populaire Producten

Keuze uit 28 grasgevoerd natuurvlees pakketten

Gemaakt door mensen met een beperking. Daartoe hebben wij de handen ineen geslagen met Stichting Phusis

Grasgevoerd Rundvlees uit Nederland

Natuurlijke sociale kuddes

Ons grasgevoerd rundvlees is afkomstig van eigen kuddes Black Angus, ook wel bekend als de Aberdeen Angus, Schotse Hooglanders en Limousin runderen. De runderen grazen in alle vrijheid in diverse Nederlandse natuurgebieden. Ze leven in natuurlijke sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan. Alle kalfjes die bij ons geboren worden, groeien op bij de moeder. De vrouwelijke dieren blijven in de koeiengroep wanneer ze volwassen zijn. Maar de stiertjes verlaten normaal gesproken de kudde wanneer ze oud genoeg zijn en hun moeder opnieuw drachtig is. Zij voegen zich dan bij een stierengroep.

Grasgevoerd vlees uit de natuur

Om een gezonde balans in de kuddes te behouden voor de toekomst, slachten we van tijd tot tijd een dier. We slachten bij de zelfslachtende meesterslagerij Ter Weele in Oene. We brengen de dieren hier zelf, in eigen trailer, naartoe met zo min mogelijk stress, een minimale reisafstand en zo kort mogelijke reistijd. Het hoogwaardige grasgevoerd natuurvlees wat onze dieren geven is in onze online winkel verkrijgbaar. Van kop tot staart. Hiermee bieden wij gezond, eerlijk en smaakvol vlees aan zonder kunstmatige toevoegingen.

Nieuw in onze winkel

Kies voor vergeten vlees

Van kop tot staart koken met vergeten vlees

Bij verspilling van vlees wordt tegenwoordig steeds vaker een vraagteken gezet. Er zit tenslotte veel meer vlees aan een koe dan alleen biefstuk. Wij pleiten graag voor een hernieuwde kennismaking met vergeten vlees.

Lees hier meer

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Zorg & Natuur

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar boven