Babs op bezoek bij Dirk

BABS op bezoek bij Zorg & Natuur

Pauline van BABS* maakt bouillon van onze runderbotten en wij vonden het superleuk om haar kennis te laten maken met onze Angus runderen. Hoe is dat zo gekomen? Wij merkten dat er ongelooflijk veel belangstelling is voor het zelf maken van bouillon met de beste natuurlijke ingrediënten. Als je daar de tijd niet voor hebt is kant en klare botten bouillon een goede oplossing. Niet alleen scheelt het veel tijd, maar je hebt toch de garantie van een 100% grasgevoerd fond!

* Babs van Babs Bone Broth, is niet zomaar iemand. Ze is bevlogen, betrokken en wil alleen de beste kwaliteit ingrediënten en producten. Om daar zeker van te zijn bezoekt ze haar leveranciers en gaat ze met hen het veld in.

“Bij BABS hebben we het geluk om samen te werken met een aantal opmerkelijke voedselproducenten, waaronder Dirk de Bruin van Zorg & Natuur in Nederland, een van onze runderbot-leveranciers. Met hun harde werk helpen ze mee aan duurzame en ethische voedselproductie, die onze samenleving beter maakt. We willen hun verhaal met je delen, dus zijn we het veld in gegaan om ze persoonlijk te interviewen”.

© Foto’s en quote met dank aan Babs bottenbouillon

Bone broth vol gelatine in onze webshop

Kies hieronder uit onze selectie Bone Broth en bouillon. Wij leveren ze gelijk mee met de bestelling van uw vleespakket. Niet alleen serieus lekker als basis voor een gerecht maar ook passend het binnen een Paleo – of Ketogeen dieet.

Scroll naar boven