Buffelvlees van natuurgrazers

Ons buffelvlees is al een tijd zeer populair, dat merken we wel aan de vele malen per dag dat het buffel vleespakket wordt besteld. Op veler verzoek nu ook vleesproducten van buffel die niet per pakket besteld hoeven te worden, maar gewoon los.  

Buffel gehakt

Een nieuw product van buffel is ons buffelgehakt. Gewoon gezond buffelvlees gemalen. Om zelf de heerlijkste gerechten mee te maken. Je kunt het buffelgehakt op dezelfde wijze gebruiken en koken als rundergehakt

Hamburgers buffelvlees

Hamburgers van smakelijk buffelvlees met natuurlijke kruiden, groenten en specerijen. Gewoon goede burgers zonder al te veel poespas, rijk aan smaak.

Buffel saucijzen

Het derde en laatste nieuwe product van buffelvlees zijn de buffel saucijzen. Heerlijke verse worsten gemaakt van buffelvlees in een omhulling van biologische varkensdarm. Een ambachtelijk gemaakte worst die perfect is voor op de barbecue of gewoon in de pan.

Het buffel vleespakket

Al een tijd in ons assortiment is het buffel vleespakket. Deze blijft zeker in ons assortiment. Het pakket zit gevuld met stoofvlees, steaks, burgers en saucijzen van buffel. Het buffelvlees pakket bevat 2,5 kilo buffelvlees, een prachtige manier om kennis te maken met het gezonde en heerlijke vlees van onze grasgevoerde buffels.

Buffelvlees gezond

Buffelvlees is een gezonde afwisseling op ons grasgevoerde rundvlees. Wat op zichzelf ook al een zeer goede bron is van eiwitten en gezonde vitaminen en mineralen. In vergelijking met rundvlees bevat buffelvlees minder vet, minder cholesterol en meer eiwitten. Buffelvlees is verder rijk aan ijzer, vitamine B12 en zink. Een andere vleessoort rijk is aan ijzer is ons Exmoor vlees.

Omega-3 vetzuren

Ons grasgevoerde buffelvlees bevat daarnaast ook een goede verhouding van omega 3- en omega 6-vetzuren. Dit maakt vlees van de buffel een gezonde keuze. Voor sporters, senioren en alle bewuste eters is het een echte aanrader!

Buffelvlees online bestellen

Ons buffelvlees is eenvoudig online te bestellen. We verzenden al ons natuurvlees diepgevroren door heel Nederland. Onze verzendpartner Vers & Fijn brengt 6 dagen per week al onze pakketten diepgevoren tot aan de voordeur.

Scroll naar boven