Camping de Bosrand – een mooie samenwerking!

Camping Bosrand

Wij zijn Marcel & Ellen Kamerbeek en hebben een fijne gezinscamping in het mooie Overijssel in de Plaats de Pol, Camping De Bosrand.
Deze camping is sinds 1980 eigendom in onze familie en het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer onze kinderen dit weer zullen voortzetten.

Onze horeca is de afgelopen jaren sterk verandert en sinds 2021 hebben we een zeer fijne samenwerking met Zorg & Natuur. Dit verrijkt onze horeca bijzonder, het mooie vlees waarvan we weten dat het op een zeer natuurlijke manier is verkregen met respect voor de dieren is een bijzonder aspect. Tevens de zorgfactor die dit bedrijf zo mooi maakt, de medewerking vanuit de zorgboerderij die dit voor ons helemaal compleet maakt.

Zelf hebben we in 2011 te maken gehad met een CVA welke Marcel op 45 jarige leeftijd kreeg, met enorme gevolgen als halfzijdige verlamming en het niet meer kunnen spreken. We staan er soms niet bij stil hoeveel impact het heeft qua dagindeling, het werk wat je vroeger deed en niet meer kan. Soms blijkt het enorm lastig om een passende plek te vinden, waar je mee telt ondanks de beperking die er dan helaas is. Of dat nu aangeboren is of later ontstaan, het is schitterend dat mensen zich met hun hart inzetten om juist deze mooie groep mensen weer op een veilige en mooie manier mee te kunnen laten doen in de maatschappij. Vanwege onze eigen ervaring hoe positief dat werkt, sluit Zorg & Natuur dan ook zo mooi aan bij ons bedrijf.

“Boer Dirk” kwam dan ook met een pakket zodat we eens konden testen. We waren erg verrast en de keuze was dan ook snel gemaakt. En wat een leuk succes. Onze gasten vinden het vlees geweldig lekker, zelf zijn we ook lekkerbekjes en genieten er net zo van. De smaak is volledig anders dan het reguliere vlees van de groothandel. Intensere smaak, boterzacht en het idee erachter dat ook de dieren in goede omstandigheden een leven hebben gehad past helemaal in deze tijd. We moeten niet blij worden van dieren die in gevangenschap leven, veelal op gehokt en vol met hormonen uiteindelijk op ons bord belanden. 

De bezorging verloopt zeer fijn, altijd tip top in orde. We zijn blij met de mooie samenwerking en hopen de menukaart verder samen te kunnen uitbreiden zodat we telkens weer verassend kunnen zijn voor onze gasten!

Camping de Bosrand

Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG  De Pol

www.camping-debosrand.nl

Scroll naar top