Een mooie samenwerking met Camping de Bosrand

Maak kennis met de eigenaren van Camping de Bosrand in De Pol. Marcel en Ellen Kamerbeek hebben een fijne gezinscamping in het mooie Overijssel. Sinds 2021 hebben zij de horeca sterk veranderd en werken ze samen met Zorg & Natuur.

Camping De Bosrand ligt in een gebied waar in de ijstijd gevormde Drentse heuvelruggen overgaan in een laaggelegen waterland. Op de camping kunnen zowel gasten als niet-gasten het gehele jaar door genieten van een hapje en drankje. De camping is sinds 1980 eigendom van de familie en Marcel en Ellen zouden fantastisch vinden wanneer de kinderen dit weer zullen voortzetten.

Een verrijking voor de horeca

Een samenwerking met Zorg & Natuur verrijkt onze horeca bijzonder. Het mooie vlees waarvan we weten dat het op een zeer natuurlijke manier is verkregen met respect voor de dieren is een bijzonder aspect. Tevens maakt de zorg-factor dit bedrijf zo mooi. Het is de medewerking vanuit de zorgboerderij die dit voor ons helemaal compleet maakt.

Zelf hebben we in 2011 te maken gehad met een CVA, welke Marcel op 45 jarige leeftijd kreeg. Dit had enorme gevolgen, waaronder een halfzijdige verlamming en het niet meer kunnen spreken. We staan er soms niet bij stil hoeveel impact het heeft qua dagindeling. Het werk wat je vroeger deed en niet meer kan. Soms blijkt het enorm lastig om een passende plek te vinden. Een plek waar je meetelt ondanks de beperking die er dan helaas is. Of dat nu aangeboren is of later ontstaan. Het is schitterend dat mensen zich met hun hart inzetten om juist deze mooie groep mensen weer op een veilige en mooie manier mee te kunnen laten doen in de maatschappij. Vanuit onze eigen ervaring weten we hoe positief dat werkt. Hierom sluit Zorg & Natuur dan ook zo mooi aan bij ons bedrijf.

We staan er soms niet bij stil hoeveel impact een beperking heeft qua dagindeling.

Zorg & Natuur producten sinds 2021 bij Camping de Bosrand in Overijssel

Een pakket met volledig ander vlees

“Boer Dirk” kwam met een pakket met vleesproducten zodat we het eens konden testen. We waren erg verrast hoe goed dit voor ons werkt en de keuze was dan ook snel gemaakt. Het is nu al een leuk succes! Onze gasten vinden het vlees geweldig lekker. Zelf zijn we ook lekkerbekjes en genieten er net zo van. 

De smaak is volledig anders dan het reguliere vlees van de groothandel. Het is een intensere smaak, boterzacht en het idee erachter past helemaal bij deze tijd. De dieren hebben in goede omstandigheden een mooi leven gehad. We moeten niet blij worden van dieren die in gevangenschap leven, veelal opgehokt en vol met hormonen uiteindelijk op ons bord belanden. 

Bovendien verloopt de bezorging verloopt zeer fijn, altijd tip top in orde. We zijn blij met de mooie samenwerking en hopen de menukaart samen verder te kunnen uitbreiden zodat we telkens weer verassend kunnen zijn voor onze gasten!”

Proeven?

Benieuwd naar het vlees van Zorg & Natuur op de menukaart in het restaurant van Camping de Bosrand? Kom eens proeven!

Camping de Bosrand
Marcel & Ellen Kamerbeek
Löhnislaan 2
8337 KG  De Pol

www.camping-debosrand.nl

Scroll naar boven