10 kilo gehakt van grasgevoerd rund

125,00 incl. BTW

10 kilo mager rundergehakt van grasgevoerde Black Angus, Schotse Hooglander of Limousin rund zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak. Verpakt per kilo. Kiloprijs: € 12.50

Bent u geïnteresseerd in een kleinere hoeveelheid? Wij verkopen ook gehakt per 250 gram.

Op voorraad

Beschrijving

10 kilo mager rundergehakt zonder toevoegingen, met een heerlijke volle vleessmaak.

Het gehakt wordt gemaakt uit verschillende delen van het rund. Dit zorgt voor een lekkere vet/vleesverhouding.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Extra informatie

Gewicht 10 kg
EAN

7438245948963

gewicht

250 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “10 kilo gehakt van grasgevoerd rund” te beoordelen