Grove botten van Angus en Hooglander, 10 kg

(1 klantbeoordeling)

64,38 incl. BTW

10 kg grove botten in stukken, voor het trekken van ouderwets gezonde bouillon. Verpakt in 10 zakken van 1 kilo. De stukken zijn ongeveer 15 centimeter lang. Kiloprijs: € 6,44

Bent u geïnteresseerd in een kleinere hoeveelheid? Wij verkopen ook 1 kg grove runderbotten

Beschrijving

10 kilo grof gezaagde botten van Black Angus en Schotse Hooglander

voor het trekken van ouderwets gezonde bouillon.

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak,  bezorgd.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Extra informatie

Gewicht 10 kg

1 beoordeling voor Grove botten van Angus en Hooglander, 10 kg

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Anoniem

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Uitstekende smaak

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *