Beschrijving
2 stuks tartaar van Black Angus of Schotse Hooglander
2 x 100 gr smaakvolle tartaar, gemaakt van mager vlees van bijvoorbeeld de muis, bovenbil of platte bil.
Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het Angus vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Maaike v. (geverifieerde eigenaar) –
Goed contact, heerlijk vlees en snelle bezorging!
Heleen Vissers (geverifieerde eigenaar) –
lekker vlees
Marianne Lamerichs (geverifieerde eigenaar) –
Gewoon heerlijk. Heb het gebruikt voor gevulde paprika en courgette. Was heerlijk. En rouw aangemaakt voor op het brood. Gewoon lekker.
Gaby Claus (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk
Anja Saly (geverifieerde eigenaar) –
prima
Jan Gerrit van Oord (geverifieerde eigenaar) –
Smaak viel er beetje tegen
Evita Mooldijk (geverifieerde eigenaar) –
Lekker