Aanbieding!

Soepnetje met vliessnippers van biefstuk, 1 kg

13,27 9,95 incl. BTW

1 kg vliessnippers van biefstuk samengepakt in een netje.

Kiloprijs: € 13,27

Op voorraad

Beschrijving

Biologisch Soepnetje met vliessnippers van biefstuk

Het soepnetje lijkt uiterlijk een beetje op een rollade, maar is eigenlijk een bundel met vliessnippers van biefstuk. Het is het restproduct dat overblijft na het uitsnijden van biefstuk. Zo samenpakt in een netje trek je er de lekkerste bouillon van. Het soepnetje is ook een mooie aanvulling bij het trekken van ouderwets gezonde bottenbouillon. Kijk hier (met link naar het recept) voor het recept van Oma’s bottenbouillon.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soepnetje met vliessnippers van biefstuk, 1 kg” te beoordelen