Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Dry aged T-bone van grasgevoerd rund

(4 klantbeoordelingen)

25,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Onze Dry aged T bone mag eerst drie weken rijpen in speciale koelcellen, zoals al ons rundvlees. Daarna laten we de T bone nog eens 21 dagen drogen in een speciale afrijpkast.

500 gram
Kiloprijs: 51,90

SKU 807-450 Categorie: Kernwoord

Na rijping laten we de T-bone nog eens 21 dagen drogen in een speciale afrijpkast

Onze Dry aged T bone mag eerst drie weken rijpen in speciale koelcellen, zoals al ons rundvlees. Daarna laten we de T bone nog eens 21 dagen drogen in een speciale afrijpkast. De smaak van deze prachtige steak wordt daardoor overweldigend lekker en vol. De T bone is herkenbaar aan het T-vormige bot dat het vlees in twee stukken verdeelt; met aan de ene kant Dunne Lende (Entrecote) en aan de andere kant Ossenhaas. Dry aged T bone behoort tot de absolute top op het gebied van steaks.

Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

 • Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

Gewicht0.500 kg
gewicht

425 gram, 450 gram, 500 gram

4 beoordelingen voor Dry aged T-bone van grasgevoerd rund

5 sterren
75%
4 sterren
25%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Marleen Zweers (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

 2. Irene (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Is een inschatting want ik heb dit nog niet gegeten. Is een cadeautje voor iemands verjaardag.

 3. HANS VD Dikkenberg (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  zie commentaar hier boven

 4. Ar Nassiri (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Goed

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Bezorgen of zelf ophalen

Tijdelijke aanpassing standaard bezorgmethode Food boxen in verband met het coronavirus.

Vanaf vandaag, maandag 16 maart, wijzigt de standaard bezorgmethode om contact tussen mensen te minimaliseren. Bij aankomst belt de chauffeur aan, zoals gebruikelijk, en zet de Food box geopend voor de deur neer. De chauffeur neemt vervolgens minimaal 1,5 m afstand en vraagt aan de ontvanger om zelf de inhoud uit de Food box te halen. Bij bezorging bij de buren geldt dezelfde bezorgmethode. Indien na het aanbellen sprake is van geen gehoor, zal de chauffeur direct telefonisch contact opnemen met de ontvanger, voordat de Food box bij de buren zal worden aangeboden.

Bezorging

Wij maken gebruik van de speciale Foodservice van  PostNL, waarbij het vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw vlees bezorgen.

Kosten

€ 12,50 tot € 50,00 incl. BTW
€ 8,95 tot € 150,00 incl. BTW
Bestellingen boven de € 150 bezorgen wij gratis!

Wij bezorgen op dinsdag en donderdag. U kunt zelf de bezorgdag kiezen. PostNL stuurt op de ochtend van de levering een Track & Trace code met tijdsindicatie.

* Vanwege de reistijd en de hoge kosten zijn de Wadden eilanden van bezorging uitgesloten.

Afhaallocaties

Zorg & Natuur
Amelte 24
9404 EL Assen
di, woe en za geopend van 10:00 tot 16:00 en vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur. In verband met het Corona-virus, vooralsnog alleen op afspraak open.

Concept Store De Grietman, Zorg & Natuur
Brink 3-5
8431 lD Oosterwolde
maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur

Zorgkwekerij Weet hoe je leeft!
Linnaeusweg 15
1331 AA Almere
di t/m za 09:30-16:00 uur
ma 13:00-16:00 uur
zondag gesloten. In verband met het Corona-virus, vooralsnog alleen op afspraak open.

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top