Aanbieding!

Côte de boeuf of Prime rib van grasgevoerd natuurrund, 1 kilo

(2 klantbeoordelingen)

39,34 34,95 incl. BTW

Het vlees van de Côte de boeuf met been is zacht, fijn van draad en heerlijk mals. Terwijl de fijne vetmarmering garant staat voor tonnen smaak.

1 kilo
Kiloprijs 39,34

Op voorraad

Beschrijving

Côte de boeuf of Prime rib

De Côte de boeuf is een prachtig stuk kwaliteitsvlees met been

Het wordt verkregen van de eerste zes ribben uit de voorzijde van de rug. Daar zit het tussen de lende en hals ingeklemd. Het vlees van de cote de boeuf is zacht, fijn van draad en heerlijk mals. Terwijl de fijne vetmarmering garant staat voor tonnen smaak.

Bereiding en serveertip

Côte de boeuf is een indrukwekkend stuk vlees om in z’n geheel te braden voor een feestelijk (kerst)diner, of langzaam te garen op je Green Egg barbecue.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

 • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
gewicht

600 gram, 650 gram, 700 gram, 750 gram, 850 gram, 900 gram, 1 kilo, 1,1 kilo, 1,3 kilo, 1,4 kilo, 1,5 kilo, 1,6 kilo, 1,7 kilo, 1,8 kilo, 2,2 kilo, 2,3 kilo, 2,5 kilo, 3 kilo, 3,9 kilo, 4,6 kilo, 5 kilo

2 beoordelingen voor Côte de boeuf of Prime rib van grasgevoerd natuurrund, 1 kilo

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
 1. Kate Arnold

  Ordered a large 3 rib roast & cooked slowly & gently to medium rare in the centre. Was amazing!

 2. Ar Nassiri (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Goed

Een beoordeling toevoegen