Aanbieding!

Bavette of Flank Steak van biologisch rund, 1.5 kilo

(1 klantbeoordeling)

43,56 37,95 incl. BTW

Sappig mals vlees met een rijke smaak, gesneden van de vang. Een delicatesse in Frankrijk, maar bij ons (nog) vergeten vlees. Grasgevoerd vlees zonder e-nummers en antibiotica vrij. Een van onze bestsellers!

1.5 kilo
Kiloprijs: 29,04

Op voorraad

Beschrijving

Grasgevoerde bavette online bestellen op zorgnatuur.nlBavette, flanksteak of vinkenlap

Bavette of Flank Steak is een mals stuk vlees, gesneden van de vang (buik) met een rijke smaak. Het heeft een grove structuur met lange goed zichtbare vezels. Een delicatesse in Frankrijk, maar bij ons (nog) vergeten vlees.

Populair vanwege de stevige volle smaak.

De bavette is eigenlijk al aan de vergetelheid onttrokken. Het stuk vlees wint razendsnel aan populariteit en dat is niet zo vreemd. Bavette wordt verkregen uit de ‘vang’ of vanglap, aan de onderzijde van het rund. Het is een lang, plat stuk vlees met een dieprode kleur. Het vlees vertoont een mooie vetdooradering en heeft een lange grove draad.

Van Kop tot Staart koken

Bavette heeft flink moeten werken, daarom is het iets steviger van structuur en heel smaakvol. Een goede rijping is wel belangrijk om ten volle te kunnen genieten van dit heerlijke vlees. Bekijk hier meer Producten uit ons van Kop tot Staart assortiment

Bereidingstip

De bavette heeft zo ontzettend veel smaak dat je er maar weinig mee hoeft te doen om indruk te maken. In Frankrijk hebben ze dat heel goed begrepen. De bavette is daar enorm populair en wordt als steak vaak heel eenvoudig geserveerd met verse frites en sjalotjes. Kort (medium rare) bakken, dun tegendraads snijden en smullen maar. Bekijk hier meer van Kop tot staart recepten

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

 

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
gewicht

480 gram, 550 gram, 650 gram, 725 gram, 750 gram, 775 gram, 800 gram, 825 gram, 850 gram, 880 gram, 890 gram, 900 gram, 980 gram, 1 kilo, 1,2 kilo, 1,3 kilo, 1,5 kilo, 1,6 kilo, 1,7 kilo, 1,8 kilo, 1,85 kilo, 2 kilo

1 beoordeling voor Bavette of Flank Steak van biologisch rund, 1.5 kilo

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. P K.

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Heerlijk! Een aanrader!

Een beoordeling toevoegen