Aanbieding!

Kogelbiefstuk van grasgevoerd natuurrund

(4 klantbeoordelingen)

5,44 4,70 incl. BTW

Kogel biefstuk van Angus of Hooglander runderen, 200 gram

Kiloprijs: € 27,20

Op voorraad

Beschrijving

Biologische kogelbiefstuk van Black Angus, Schotse Hooglander of Limousin rund.

De kogelbiefstuk komt uit het achter dijbeen. Dit is na de haas, het meest malse stuk van het rund. Het wordt ook wel steak genoemd.

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is ons vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Extra informatie

Gewicht 0.200 kg

4 beoordelingen voor Kogelbiefstuk van grasgevoerd natuurrund

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Sabine Smit (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    heerlijk

  2. John (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    heerlijk zacht vlees

  3. Gaby Claus (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker mals

  4. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    super mals, heerlijk!

Een beoordeling toevoegen