Aanbieding!

Runderrookvlees, carpaccio van Angus en Hooglander

(3 klantbeoordelingen)

4,71 2,95 incl. BTW

Per 150 gram. Een biologische delicatesse van onze grasgevoerde runderen.

Beschrijving

Runderrookvlees van Black Angus of Schotse Hooglander

Een biologische delicatesse van onze grasgevoerde runderen, waarbij het vlees met zeezout wordt ingewreven en minimaal zes weken ‘in de wind’ moet drogen in de koeling. Het rookvlees wordt daardoor lekker stevig van structuur en krijgt de kenmerkende roodbruine kleur. Dankzij het lange rijpingsproces is de smaaksensatie verrassend intens. Wij snijden het rookvlees zo dun dat je er bijna doorheen kunt kijken. Voor de fijnproever!

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het rundvlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Uw bestelling wordt door ons meerdere keren per week, op afspraak, met eigen vriesauto’s bezorgd.

  • Al onze Angus producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  runderen groeien op in Natuurgebieden in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Wij houden de dieren namelijk niet voor de vleesproductie. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.15 kg

3 beoordelingen voor Runderrookvlees, carpaccio van Angus en Hooglander

5 sterren
66%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Marleen Zweers

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  2. jantienes n.

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    zeer smaakvol. Ik heb er echt van genoten!

  3. Eleanor Somerset

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Tasty – a little salty for me but my family enjoyed it – but I will try the other carpaccio next time.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *