Aanbieding!

Traditionele verse runderworst met gember en koriander

(1 klantbeoordeling)

3,54 3,15 incl. BTW

2 x 100 gram Op ambachtelijke wijze gedraaide verse runderworst.
ingrediënten: rundvlees, zout, peper, koriander, gember.
allergeen: koriander
zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
Kiloprijs: 17,71

Op voorraad

Beschrijving

Op ambachtelijke wijze gedraaide verse runderworst. Verfijnd op smaak gebracht met een biologisch kruidenmengsel met o.a. gember en koriander. Een hartverwarmend worstje dat zich prima thuis voelt bij bijvoorbeeld een groentestoof gerecht of een aardappel gratin.

We maken de saucijzen van verschillende delen van de Aberdeen Angus of Schotse Hooglander, en zorgen voor een goede vet/vleesverhouding om het sappig te houden. Het vlees is middelfijn gemalen. De saucijzen worden verpakt en verkocht per twee stuks à 100 gr per stuk.

De lekkerste saucijzen verdienen de beste (voor)bereiding

Met deze slimme tips voorkom je dat verse worst openbarst of dat de vulling er uit kruipt tijdens het bereiden.

  • Let er allereerst op dat de worst niet te koud is, maar minimaal kamertemperatuur heeft voordat je gaat bakken of grillen.
  • En de gouden regel is WELLEN.
    Leg je verse worst zo’n vijf minuten in water dat net gekookt heeft en waar het vuur onder uit is gezet.
    Laat de worst goed uitlekken nadat je hem uit het water hebt gehaald. Hij is nu klaar om te bakken of grillen.
  • Op de barbecue grill je de worst rondom bruin, waarna je hem op een minder hete plaats laat garen. Deksel erop of afdekken met folie.
  • In de pan verwarm je boter met wat olie en braad je hem rondom bruin. Vervolgens doe je een scheutje water erbij en laat je de worst met deksel op de pan nog een minuut of 7 garen.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

1 beoordeling voor Traditionele verse runderworst met gember en koriander

5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Miriam Z. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker kruidig

Een beoordeling toevoegen

 

Extra informatie

Gewicht 0.200 kg
ingrediënten

rundvlees, zout, peper, koriander, gember.

Allergeen

koriander

1 beoordeling voor Traditionele verse runderworst met gember en koriander

5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Miriam Z. (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Lekker kruidig

Een beoordeling toevoegen