runderrookvlees, carpaccio van biologisch rund, 100 gram

3,25 incl. BTW

per 100 gram.
ingrediënten 100% biologisch rundvlees, zonder e-nummers.

Kiloprijs: 32,50

Op voorraad

Beschrijving

100% runderrookvlees, carpaccio van biologisch rund zonder e-nummers

Een delicatesse van de dikke bil, of meer precies van de rosbief* van het rund, waarbij het vlees met zeezout wordt ingewreven en minimaal zes weken ‘in de wind’ moet drogen in de koeling. Dankzij het lange rijpingsproces is de smaaksensatie verrassend intens. Wij snijden het rookvlees zo dun dat je er bijna doorheen kunt kijken. Voor de fijnproever!

* Vaak wordt rookvlees van de achtermuis gemaakt, wat net een andere structuur en smaak geeft. Onze variant rookvlees van rosbief heeft een iets andere textuur. Deze is niet zo zout, zodat je heel goed de mooie smaak van het vlees proeft.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “runderrookvlees, carpaccio van biologisch rund, 100 gram” te beoordelen