Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Borrel salami, wilde worstjes van grasgevoerd rund

(1 klantbeoordeling)

2,35 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze vingerdikke salami worstjes van grasgevoerd rundvlees zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees. Niet alleen erg fijn om te serveren bij een mooi glas bier, maar deze Wilde Worstjes zijn echter ook geknipt als hartig tussendoortje in je lunchtrommel. Ze zijn zo klein dat er altijd wel een plekje voor te vinden is.

80 gram, verpakt per 2 stuks, a 40 gram.

Kiloprijs: € 29,40

Categorie: Kernwoord

Borrel salami, wilde worstjes van grasgevoerd rund

Ze zijn om je vingers bij op te eten; onze vingerdikke salami worstjes van grasgevoerd rundvlees. Niet alleen erg fijn om te serveren bij een mooi glas bier. Je ziet het al voor je; op zo’n houten snijplankje met een fraai mes er bij. Deze Wilde Worstjes zijn echter ook geknipt als hartig tussendoortje in je lunchtrommel. Ze zijn zo klein dat er altijd wel een plekje voor te vinden is.

Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

 

Gewicht0.80 kg

1 beoordeling voor Borrel salami, wilde worstjes van grasgevoerd rund

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    ok

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top