Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Natuurlijke pure bottenbouillon van Babs, zonder groenten, 440 ml

8,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Inhoud pot: 440 ml

Er gaat natuurlijk niets boven zelf bottenbouillon trekken. Maar wanneer je daar de tijd niet voor hebt, dan is de bottenbouillon van Babs Bone Broth het best mogelijke alternatief. De botten in deze organische oerbouillon zorgen voor een hele belangrijke voedingsstof in de bouillon; namelijk collageen, een wondermiddel voor een gezonde huid en een goede spijsvertering. Past goed binnen een Paleo – of Ketogeen dieet.

Ingrediënten: Runderbotten (schachten, mergbeenderen, knokkels, pijpen, schouderblad, nekbeenderen), varkenspoten, appelciderazijn, Keltisch zeezout, Gefilterd water. 95% Rund – 5% Varken

SKU 178 Categorieën ,

Babs gebruikt voor haar bouillon de beste kwaliteit botten die er te krijgen zijn … namelijk die van onze dieren*!

De botten inclusief restjes vlees en bindweefsel die op het bot achterblijven worden gekookt in gezuiverd water met een scheutje appelazijn, om de voedingsstoffen diep uit het bot te trekken. De bouillon trekt net zo lang tot de ligamenten, het kraakbeen en beenmerg langzaam de bouillon verrijken met aminozuren, mineralen en andere nuttige stoffen. Een hele belangrijke voedingsstof in bottenbouillon is collageen. Een natuurlijk wondermiddel dat bij regelmatig gebruik voor een gezonde huid en een verbeterde spijsvertering zorgt.

*Onze runderen lopen vrij rond in Natuurgebieden in Nederland en zijn biologisch gecertificeerd.

Bereidingswijze:

Voor consumptie verdun je een pot van Babs Beef Bone Broth met drie potten water. Heb je niet alles in een keer nodig? Eenmaal geopend kun je de pot nog vijf dagen in de koelkast bewaren.

Toch zelf maken?

Hieronder geven wij enkele suggesties, en ons artikel met meer informatie over de heilzame werking van de bouillon “Het geheim van oma’s bottenbouillon” kunt u hier bekijken.

*Babs heeft naast deze pure organische bottenbouillon ook bouillon van kippenbotten, visbouillon en runderbot met groenten in het assortiment. Alle drie varianten van deze oerbouillon passen goed binnen een Paleo – of Ketogeen dieet. Wij zijn er trots op leverancier voor deze organische bottenbouillon van BABS te zijn. Binnenkort leest u hier meer over. Babs is namelijk bij ons op bezoek geweest!

Ingrediënten

botten van biologisch natuurvlees, biologische wortelen, biologische uien, biologische knoflook, biologische tijm, biologische peperkorrels, biologische peterselie, biologische laurierblaadjes, biologische rozemarijn, biologische salie, biologische marjolein, Keltisch zeezout, appelazijn, gezuiverd water

IngrediëntenRunderbotten (schachten, mergbeenderen, knokkels, pijpen, schouderblad, nekbeenderen), varkenspoten, appelciderazijn, Keltisch zeezout, Gefilterd water95% Rund – 5% Varken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natuurlijke pure bottenbouillon van Babs, zonder groenten, 440 ml” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top