Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Ossenhaas puntjes van natuurvlees

10,00 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ossenhaas vanTournedos of biefstuk van de haas van Biologisch rund is en mooie steak uit de haas, en is het meest malse deel van het rund omdat er geen vet en bindweefsel in zit. Dit is geen werkvlees en daarom heel zacht en heeft een fijne structuur. Het komt uit de lende op de rug van het rund.

Ingrediënten: 100% grasgevoerd rundvlees
Gewicht: 250 gram
Kiloprijs: € 40,-

Categorie:

Wist u dit over ons Grasgevoerde Natuurvlees?

Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.

Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!

Gewicht0.250 kg
Ingrediënten100% grasgevoerd rundvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ossenhaas puntjes van natuurvlees” te beoordelen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top