Varkensrollade van biologisch scharrelvarken 850 gram

18,28 incl. BTW

Sappige rollade mild op smaak gebracht met een uitgebalanceerd biologisch kruidenmengsel.

Ingrediënten: biologisch varkensvlees, zout, koriander, peper en gember
Allergeen: koriander

Prijs per kg.18,28

Op voorraad

Beschrijving

Deze sappige varkensrollade is echt niet alleen geschikt voor de kerstdagen. In de oven heeft hij wat tijd nodig, maar verder is het weinig werk voor de kok. Een ideaal gerecht voor wanneer je gasten hebt.

Bereiding:

Het vlees is al mild op smaak gebracht met een uitgebalanceerd biologisch kruidenmengsel. Jij hoeft hem alleen even aan te braden en zo’n 45 minuten te laten garen in de oven (op 175 graden). Vergeet niet de rollade tijdig uit de koelkast te halen; hij moet op moment van bereiding op kamertemperatuur zijn.

Waar komt het Varkensvlees vandaan?

Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.

Extra informatie

Gewicht 0.85 kg
Ingrediënten

biologisch varkensvlees, zout, koriander, peper, gember

Allergeen

koriander

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Varkensrollade van biologisch scharrelvarken 850 gram” te beoordelen