Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Kippenvleugels van Oranjehoen, per vier verpakt

3,21 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zoveel smaak in zo’n klein stukje vlees. De kippenvleugels van Oranjehoen zijn ‘gewoon’ al hartstikke lekker, maar je kunt er vooral ook heel fijn mee experimenteren...
Ingrediënten: 100% kipvlees

Gewicht: 325 gram
Kiloprijs: 9,89

SKU 1134 Categorie:

Zoveel smaak in zo’n klein stukje vlees. De kippenvleugels van Oranjehoen* zijn ‘gewoon’ al hartstikke lekker, maar je kunt er vooral ook heel fijn mee experimenteren.

TIP: Natuurlijk zijn ze verrukkelijk in een dry rub op de barbecue, maar denk ook eens aan frituren, bakken, de oven of slowcooker! De mogelijkheden zijn oneindig en omdat het vlees mooi sappig blijft, is de slagingskans hoog. Zorg wel dat je er voldoende maakt, want ze vliegen weg!

*De ‘Oranjehoen’ is een van oorsprong langzaam groeiend Oostenrijks vleeskippenras van Leenders. Bij deze energie-neutrale kippenboerderij leven de mooi bevleesde scharrelkippen in ruime stallen met volop scharrelruimte in overdekte buitenplaatsen. Bij Leenders worden de scharrelkippen niet biologisch gehouden. De nadruk ligt hier op een circulaire bedrijfsvoering. De ‘Oranjehoen’ wordt bijvoorbeeld gevoerd met restproducten uit de kringlooplandbouw, zoals wortel, kurkuma, oregano, knoflook en rode biet. Als gevolg van dit bijzondere dieet is het vlees van het oranjehoen prachtig mals, iets zoetiger van smaak en …. oranje-achtig van tint.

Gewicht0.325 kg
Ingrediënten100% kipvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kippenvleugels van Oranjehoen, per vier verpakt” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top