Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Yummy Drumsticks van Oranjehoen

5,62 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Kluiven mag! Want deze heerlijke drumsticks van Oranjehoen zijn zo sappig; je eet je vingers er bij op. Het geheim? Oranjehoen is een langzaam groeiende scharrelkip die wordt gevoerd met restproducten uit de kringlooplandbouw, zoals wortel, kurkuma, oregano, knoflook en rode biet.

Gewicht: 450 gram
Kiloprijs: 12,49

SKU 1139 Categorie:

Kluiven mag! Want deze heerlijke drumsticks van Oranjehoen zijn zo sappig; je eet je vingers er bij op. Het geheim? Oranjehoen is een langzaam groeiende scharrelkip die wordt gevoerd met restproducten uit de kringlooplandbouw, zoals wortel, kurkuma, oregano, knoflook en rode biet. Het gevarieerde voer en grote leefruimte garanderen gezonde kipjes en een geweldige vleeskwaliteit, zonder hormonen of antibiotica. Je kunt natuurlijk helemaal los op het marineren van deze drumsticks, maar probeer ze ook eens ‘puur’ op de barbecue. En verbaas je over de kleur van het vlees en de bijzondere smaak

Gewicht0.450 kg
Ingrediënten100% kipvlees

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yummy Drumsticks van Oranjehoen” te beoordelen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top