Gepaneerde schnitzel van biologisch scharrelvarken

4,56 incl. BTW

Per 2 stuks 250 gram. Ze worden per stuk verpakt
Prijs per kg € 18,25

Varkensschnitzel wordt van de bil gesneden. Het is mager, mals vlees met een zachte smaak. De aangebrachte paneerlaag maakt deze schnitzels extra lekker mals bij het bakken.

Op voorraad

Beschrijving

Gepaneerde schnitzels van biologisch scharrelvarken

Varkensschnitzel wordt van de bil gesneden. Het is mager, mals vlees met een zachte smaak. Schnitzels zijn dun maar worden vaak voor de bereiding nog extra plat geslagen. Varkensschnitzel wordt van de bil gesneden. De aangebrachte paneerlaag maakt deze schnitzels extra lekker mals

Waar komt het Varkensvlees vandaan?

Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.250 kg
Ingrediënten

Aroma, tarwe, wortel, curcuma, foelie, gember, zout, koriander, noodmuskaat, paneermeel, paprika, peper

Allergenen

curcuma, foelie, koriander

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepaneerde schnitzel van biologisch scharrelvarken” te beoordelen

Andere suggesties…