Biologische Chorizo worst

3,95 incl. BTW

Chorizo heeft een grove structuur en een stevige bite, wat hem zeer geschikt maakt als tapas bij de borrel. Maar vergis je niet. Ook voor warme gerechten is chorizo een ontzettend veelzijdig ingrediënt.

160 gram per stuk.
Prijs per kg 24,69
Ingrediënten: Biologisch varkensvlees, zeezout, paprikapoeder, pepers, cayennepeper, karwijzaad, knoflook, nootmuskaat, gember, foelie, koriander.

Op voorraad

Beschrijving

Biologische Chorizo worst

Chorizo is helemaal ingeburgerd in Nederland, maar wist je dat deze pittige worst oorspronkelijk uit Spanje komt? Het zuidelijke temperament is onmiskenbaar wanneer je het worstje proeft. Zijn kenmerkende mediterraanse smaak dankt chorizo voor een belangrijk deel aan de pittige paprika en cayennepeper die gelijk ook verantwoordelijk zijn voor de oranjerode kleur van de worst.

Serveer en bereidingstip

Chorizo heeft een grove structuur en een stevige bite, wat hem zeer geschikt maakt als tapas bij de borrel. Maar vergis je niet. Ook voor warme gerechten is chorizo een ontzettend veelzijdig ingrediënt. Wat dacht je van in plakjes gesneden chorizo door de paella, of grof geprakt met roerei? Probeer hem ook eens in blokjes gesneden door een stoofschotel of i.p.v. ham door de macaroni. Succes verzekerd!

Wist u dit over het Biologische Scharrelvlees?

Het scharrelvlees komt van een vijfsterren varkensboer die Biologisch werkt en zijn dieren bovendien een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Dat houdt in dat de varkens zomer en winter buiten in de grond staan te wroeten, lekker in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen. En dat er een binnenhok is met vers stro. De zeugen maken zelf nesten in het stro en wanneer de biggen worden geboren dan groeien ze op bij de moeder. Zoals het hoort. Deze biologische scharrelvarkens krijgen genoeg vermaak en hoeven zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen. Wilt u meer weten over het scharrelvarkensvlees, klik hier.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht0.160 kg
Ingrediënten

Biologisch varkensvlees, zeezout, paprikapoeder, pepers, cayennepeper, karwijzaad, knoflook, nootmuskaat, gember, foelie, koriander

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische Chorizo worst” te beoordelen