Hamburgerdag 2021

hamburgerdag 2021

28 Mei - Internationale Dag Van De Hamburger

Nederlanders eten gemiddeld 25 hamburgers per jaar.  Dat de hamburger zo populair is, is niet vreemd. De hamburger is veelzijdig, makkelijk te maken en makkelijk te eten, en ook heel erg lekker. 

Bij het woord hamburger denken veel mensen aan de burgers van ketens als McDonald’s, Burger King, of Five Guys. Maar voor een echte hamburger warmt u de barbecue of grill op en maakt u die klaar met 100% Nederlandse natuurvlees.

Daarom alleen vandaag is het twee halen, één betalen op al onze natuurvlees burgers. Kies uw favoriete burgers hieronder en gebruik bij het afrekenen kortingscode HAMBURGERDAG.

beefburger

Bereidingstip! 

Gebruik geen bakboter bij het grillen en/of bakken. Weet je wat onze natuur hamburgers nu zo speciaal maakt? Dat is het vetgehalte. Onze burgers bevatten tussen de 12% en 15% GEZOND vet. Dit vet is zo zacht dat het bij de minste verhitting begint te smelten. Dat gesmolten vet is je natuurlijke bakboter.

Natuurvlees burgers eet je niet helemaal doorbakken maar lekker rosé. Dat betekent aan beide kanten op gemiddeld vuur 3 a 4 minuten bakken/grillen.

Eet smakelijk!

Scroll naar boven