Gehakt met de geur van natuur!
Het is waar, probeer het eens als u ons pakket open maakt.
Ruikt u eens aan het vlees, u ruikt puur natuur!
Maar… de smaak van ons gehakt is zo bijzonder door het aanwezige vet.
Het vet van onze runderen is van topkwaliteit en niet ongezond.
Dit geurige vet “smelt” erg snel en geeft hierdoor een heerlijke jus!


Waarom is woensdag gehaktdag?
In vroeger tijden (weinig vriescapaciteit) werden beesten vaak ‘s maandags geslacht.
Woensdags was alles uitgebeend en werd het “restvlees” tot gehakt gedraaid.
Lees hier meer over onze werkwijze en ons ambachtelijk gedraaide “restvlees”
Grasgevoerd natuurvlees, een gezonde keuze
- Ons vlees van de Black Angus en Schotse Hooglanders is biologisch gecertificeerd
- Het is dus niet genetisch gemanipuleerd
- Wij gebruiken geen antibiotica
- Wij gebruiken geen groeihormonen
- Het gehakt heeft een laag cholesterol gehalte
- Onze dieren verblijven het jaar rond op onbemeste natuurlandschappen
- Het is grasgevoerd natuurvlees en daardoor rijk aan vitamine A & E en gezonde Omega 3 vetzuren
- Het natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.
- Wij bezorgen zelf in een vrieswagen onder gecontroleerde temperatuuromstandigheden, zodat het vlees zijn kwaliteit gegarandeerd blijft behouden.
- Ons biologisch natuurvlees bevat geen e-nummers, gluten of kleurzout