In de media

Op TV bij ‘De Helden van Nu’

Zorg & Natuur/ Phusis te zien op RTL 4

Presentator Kevin Brouwer zet in het programma “De Helden van Nu’ Zorg & Natuur in het zonnetje. De zorgkant van Zorg & Natuur (Phusis) wordt hierin belicht. Wilt u meer weten over Phusis bekijk deze uitzending, hij is kort maar hartverwarmend, bevlogen en verhelderend.

Bart, Dirk, Johanna, Chris en Jos komen aan het woord.
Zondag 4 oktober 16.30 uur op RTL 4.

Zorg Natuur op TV bij De Helden van Nu

Dirk aan het woord bij Caring Farmers

Dirk verteld over zijn kringloop landbouwbedrijf

Dirk-aan-het-woord-bij-Caring-Farmers

‘Farmers aan het woord’ Dirk heeft bij ‘Farmers aan het woord’ een prominente plaats op de website van Caring Farmers. Bekijk hier zijn stukje over het kringlooplandbouwbedrijf ZorgNatuur.nl.

“ik denk dat wij al volledige kringlooplandbouw bedrijven. We beheren gescheperde (gestuurd door de herder) en ongescheperde kuddes van zo’n 300 runderen (Angus, Limousine en Schotse hooglanders), schapen en Exmoor Pony´s in 2000 hectare natuur-bos-duingebied lopen. In de hele natte periodes komt een gedeelte daarvan op stal, dan staan ze op gemaaide pitrus en eten gras”.

 

Levensgenieters gesignaleerd in Fochteloo

Artikel in de Nieuwe Ooststellingwerver

“Ondernemende levensgenieters slaan handen ineen”


copyright Foto en tekst, Nieuwe Oostellingwerver

In verband met het corona-virus gaat het amuse-diner van vrijdag 13 maart niet door.

Epucurist, een nieuw concept, opgezet door lokale ondernemers, met om te beginnen een amuse-diner, waarbij onder andere de producten van Zorg & Natuur op de kaart staan.

groot-picanha-braadstuk-van-black-angus

Reserveer vrijdag 20 maart in de agenda voor een culinaire beleving!

Henkjan van Zanten, André Hoogendoorn, Dirk de Bruin, Jos Hummel en Lukas Groenewold, deze 5 ‘Epicuristen’ verzorgen, ieder vanuit hun eigen expertise, vrijdag 20 maart een amuse-diner bij Bitter & Zoet in Veenhuizen.

Lees hier het artikel in de Nieuwe Oostellingwerver

Krijgt u ook al trek en wilt u allerlei culinaire hapjes en bijpassende bieren proeven? Vanaf vandaag zijn kaarten voor het amuse-diner  te koop. Stuur een mail naar dirk@zorgnatuur.nl om uw plek te reserveren.

pastrami van biologisch rund, Angus of Hooglander

Dinsdag 8 oktober bij BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is een inspirerend programma dat dagelijks zowel op TV als online een duurzame portie huis & interieur, tuin & natuur en eten & drinken serveert.

Natuurvlees in Oosterwolde

Het is een lekker positief programma dat je kennis laat maken met gepassioneerde Nederlanders die vol enthousiasme vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur, indrukwekkende (moes)tuin of duurzaam geproduceerde (streek)producten….. Jawel je voelt het al aankomen… Binnenstebuiten is kortgeleden ook bij ons op bezoek geweest! En nu kun je Dirk samen met culinair expert Alain Caron achter de barbecue zien shinen bij het bereiden van een fantastisch stuk ossenhaas. Terwijl Bernie meer verteld over de zorgkant van het bedrijf.

recept ossenhaas van Alain Caron

Van kop tot staart eten, een artikel op nu.nl

Een onderzoek van de universiteit van Wageningen naar verspilling van Vlees.

Het concept van “Kop tot Staart” is reeds bij aanvang bij Zorg & Natuur en Biologisch Natuurvlees toegepast. Wij schreven hier al enige stukken over op de website, en lieten het niet alleen bij woorden. Zie ook onze ‘vergeten vlees’ artikelen in ons assortiment hieronder.

Zo kwamen Mirjam Bedaf van Nu.nl en de universiteit van Wageningen bij ons terecht om een artikel over dit onderwerp te schrijven.

Hoe je door van kop-tot-staarteten minder vlees verspilt

 

Het leidt tot een levendige discussie op nu.nl

Interview in de Ooststellingwerver

Hier worden wij nou vrolijk van.

Ook de lokale pers heeft inmiddels lucht gekregen van onze activiteiten! En dat heeft geresulteerd in een leuk interview met Dirk in de ‘Nieuwe Ooststellingwerver’. Zeker even lezen!!!

Interview met Dirk de Bruin in de Nieuwe Ooststellingwerver

+31 (0)6 15 229 878
Dirk de Bruin

aanspreekpunt
dirk@zorgnatuur.nl

Zorg & Natuur, 9404 EL,
Amelte 24, Assen

Scroll naar top