Vleespakketten

Het grasgevoerd natuurvlees in onze winkel is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes. De kuddes grazen in verschillende natuurgebieden zoals het Fochteloërveen en Almere, alsmede Geestmerambacht en Ooststellingwerf.

Deze gebieden worden het hele jaar rond begraasd. Dat vrije bestaan in de natuur vraagt om robuuste zelfredzame rassen zoals de Schotse Hooglander, de Black Angus en het Schoonebeeker Heideschaap. Stuk voor stuk grazers die goed bestand zijn tegen de uitdagingen van moeder natuur.

Dankzij de grote diversiteit in voedselaanbod is het natuurvlees van onze dieren bijzonder smaakvol en bevat het gezonde omega-3 vetzuren. Daarnaast biedt het een duurzaam en beter alternatief voor de bio-industrie. Bovendien is ons grasgevoerde natuurvlees puur natuur; vrij van groeihormonen, antibiotica, toegevoegde e-nummers en andere onnatuurlijk toevoegingen.

De webshop heeft een breed assortiment zorgvuldig samengestelde pakketten. Naast vleespakketten van onze eigen producten, kunt u ook uw kippenvlees, varkensvlees en een divers aanbod van wildvlees bij ons bestellen. Wilt u net wat andere stukken in uw vleespakket? Geen probleem. U kunt vanzelfsprekend ook gewoon uw eigen vleespakket samenstellen uit alle losse producten die in de webshop verkrijgbaar zijn.

Vleespakketten bestellen

Zorg & Natuur levert meer dan 200 (h)eerlijke natuurvlees producten. Het rundvlees en schapenvlees is afkomstig van eigen grasgevoerde runderen en Schoonebeeker Heideschapen. Daarnaast bieden we duurzaam vlees aan van het Veluws Landvarken, de biologische kip van De Lankerenhof, Wagyu rundvlees, kalkoenvlees en diverse wildproducten. Allemaal afkomstig uit Nederland. 

Zowel onze vleespakketten als losse natuurvlees producten worden diepgevroren bij u thuis of op een afhaalpunt bezorgd.

biologisch vleespakket in kistje
Scroll naar boven