Vleespakketten

Het grasgevoerd natuurvlees in onze winkel is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes.  De kuddes grazen in verschillende natuurgebieden zoals het Fochteloërveen en Almere, alsmede Geestmerambacht en Ooststellingwerf.

Deze gebieden worden het hele jaar rond begraasd. Dat vrije bestaan in de natuur vraagt om robuuste zelfredzame rassen zoals de Schotse Hooglander, de Black Angus en het Schoonebeeker Heideschaap. Stuk voor stuk grazers die goed bestand zijn tegen de uitdagingen van moeder natuur.

Dankzij de grote diversiteit in voedselaanbod is het natuurvlees van onze dieren bijzonder smaakvol en bevat het gezonde omega-3 vetzuren. Daarnaast biedt het een duurzaam en beter alternatief voor de bio-industrie. Bovendien is ons grasgevoerde natuurvlees puur natuur; vrij van groeihormonen, antibiotica, toegevoegde e-nummers en andere onnatuurlijk toevoegingen.

De webshop heeft een breed assortiment zorgvuldig samengestelde pakketten.  Naast onze eigen producten vindt u ook biologische kip, varken, en een groot assortiment wild. Zit uw voorkeur er niet tussen? Geen probleem. U kunt vanzelfsprekend ook gewoon uw eigen vleespakket samenstellen uit alle losse producten die in de webshop verkrijgbaar zijn.

Vleespakketten bestellen

Zorg & Natuur levert meer dan 200 natuurvlees producten van eigen biologische kuddes. Bovendien vindt u in onze winkel andere Nederlandse natuurvlees merken, waaronder Schoonebeeker Heideschapen, Veluws Landvarken, en biologische kip van De Lankerenhof. 

Zowel onze biologische vleespakketten als losse natuurvlees producten worden diepgevroren bij u thuis bezorgd door Vers & Fijn.

biologisch vleespakket in kistje
Scroll naar boven