Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Vleespakketten

Grote diversiteit en duurzaam, een diervriendelijk alternatief voor de bio-industrie.

Dankzij de grote diversiteit in voedselaanbod is het natuurvlees uit onze vleespakketten bijzonder smaakvol en bevat het gezonde omega-3 vetzuren. Daarnaast biedt het een duurzaam en diervriendelijk alternatief voor de bio-industrie. Bovendien is ons grasgevoerde natuurvlees Puur Natuur; vrij van groeihormonen, antibiotica, toegevoegde e-nummers en andere onnatuurlijk toevoegingen.

Wat voor vlees zit er in uw pakket.

Het grasgevoerde Natuurvlees in de webshop is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes.  De kuddes grazen in verschillende natuurgebieden zoals het Fochteloërveen en Almere, alsmede Geestmerambacht en Ooststellingwerf. Deze gebieden worden het hele jaar rond begraasd. Dat vrije bestaan in de natuur vraagt om robuuste zelfredzame rassen zoals de Schotse Hooglander, de Black Angus en het Schoonebeeker Heideschaap. Stuk voor stuk grazers die goed bestand zijn tegen de uitdagingen van moeder natuur.

Toch liever losse producten bestellen?

Onze webshop heeft een breed assortiment zorgvuldig samengestelde pakketten. Zit jouw voorkeur er niet tussen? Geen probleem. Je kunt vanzelfsprekend ook gewoon je eigen pakket maken uit alle losse producten die in de webshop verkrijgbaar zijn.

Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top