We krijgen steeds meer vraag naar grote stukken vlees. Veel mensen gek zijn op de gezelligheid die het braden of roosteren van een groot stuk vlees met zich meebrengt. Wij hebben naar jullie geluisterd en onze selectie uitgebreid. U kunt kiezen uit verschillende gewichtsklassen.

Maak uw keuze

Wat te denken van Brisket, een indrukwekkend stuk gemarmerd werkvlees met een mooi laagje vet bovenop. Of Ossenhaas dat is bij uitstek geschikt om als groot vlees te bereiden omdat de zachte structuur zo het best tot z’n recht komt.

Rijping van het vlees

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.
In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het in het been eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat doen we natuurlijk niet buiten ergens onder een afdakje. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C).daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt. Lees meer over het rijpen van het vlees op onze informatiepagina.

Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.