Felix Wilbrink Culinair journalist Telegraaf enthousiast over Biologisch Natuurvlees
Felix Wilbrink recensie “Wild ik proef wild” Het vet op het vlees krulde mee in de boter. Omdraaien, nu de andere kant, dit wil ik
Felix Wilbrink recensie “Wild ik proef wild” Het vet op het vlees krulde mee in de boter. Omdraaien, nu de andere kant, dit wil ik
Steaks voor op de BBQ Voor grillhelden en steaklovers Een selectie serieus lekkere steaks. Geniet van onze kogelbiefstuk en ribeye van onze Schotse Hooglander, Black
Een grote diversiteit aan smaken U kunt kiezen uit een fijn assortiment droge rundvleesworsten en dat niet alleen, we hebben sinds kort ook droge lamsworstjes
Een stamppot zonder een kuiltje jus is natuurlijk onverdraagzaam. Maar van een rookworst krijg je niet veel jus, wat nu? Ons meest verkochte product was
Nazomerdag met een staartstuk vanaf het groene ei WoW, dat willen wij ook wel voorgeschoteld krijgen! Angus staartstuk vanuit onze Webshop, op het groene ei… en op
van biologische grasgevoerde runderen Recept voor 8 a 10 personen Bereiding stap voor stap Doe de botten (plus schenkel of ossenstaart etc.) samen in een