Op de Site bij Landleven Magazine

 De banden met Landleven zijn weer aangehaald

Wij vinden het fantastisch om een met het artikel ‘van Kop tot Staart koken‘ bij Landleven online te staan. Het past helemaal in onze bedrijfsfilosofie.

Bij verspilling van vlees wordt tegenwoordig door steeds meer mensen een vraagteken gezet.

Er zit tenslotte veel meer vlees aan een koe dan alleen biefstuk. Bovendien getuigt het op zijn minst van respect wanneer je een geslacht dier zo veel mogelijk benut. En wanneer je dit met een beetje gezond verstand combineert met seizoensgebonden koken en het gebruik van lokale producten, dan is de consumptie van vlees ineens stukken duurzamer.

Van kop tot staart koken is hopelijk meer dan een culinaire trend. Daarom gaan we voorzichtig beginnen om jullie (hernieuwd) kennis te laten maken met wat vergeten delen van het rund.

We gebruiken voor onze recepten het Biologische Natuurvlees van Natuurlijk Beheer. Duurzaam, gezond en bovendien heel lekker vlees van in het wild levende Schotse Hooglanders en Angus runderen. Gewoon uit de Nederlandse natuur.

Laat een reactie achter

Scroll naar top