Koningsdagactie Oranjehoen

In aanloop naar Koningsdag vieren wij niet Oranje boven, maar natuurlijk onze geweldige 5-sterren kip Oranjehoen boven! De Oranjehoen kip heeft een luxe leventje. Genoeg ruimte om rond te scharrelen, daglicht, strobalen om op te zitten of je achter te verstoppen als je even niet zo’n sociale dag hebt. En natuurlijk het allerbeste eten; restjes uit de biologische akkerbouw.

Oranjehoen kippen

Een Oranje kip?

Jazeker! De Oranjehoen kippen hebben echt een oranje kleurtje. Deze aparte kleur van het vlees komt met name door de wortelen en de kurkuma in het dieet van de Oranjehoen kip. Ook belangrijk is datgene wat de kippen absoluut niet eten; geen soja en geen voer wat van ver weg moet komen. Beter voor de kippen, beter voor diegene die het kippenvlees eet en beter voor het milieu.

Kip boven kip

En niet alleen de kleur is bijzonder aan de Oranjehoen kip, door hun dieet hebben ze ook een andere voedingswaarde dan de gemiddelde kip. Zo bevatten Oranjehoen kippen meer van alle gezonde voedingsstoffen die er in kippenvlees zitten zoals vitamine B3, B6, C, D en E en mineralen natrium, kalium fosfor, selenium en zink.

Oranjehoen boven

Smaakvolle kip

Oké dus de Oranjehoen kip heeft een (te) gekke kleur, ze hebben een luizenleventje, krijgen het allerbeste voer en zijn supergezond, maar de smaak dan? Die is ook uitstekend. Een mals en sappig kippetje die iedereen heerlijk smaakt.

Oranjehoen Koningsdag korting

Om onze Oranjehoen kip te vieren krijg je de hele week in aanloop naar Koningsdag 5% korting op al onze Oranjehoen producten. Gebruik hiervoor kortingscode: Oranjehoenboven bij het afrekenen. En er kan maar 1 kippetje de Koningin zijn en dat is de hele kip. De hele Oranjehoen kip bestel je nu ook met 5% korting en je krijgt de kipvulling er gratis bij. Wel zelf even kiezen of je milde of pittige vulling wil.

Scroll naar boven