Preuvenement Assen, Biologisch Natuurvlees is erbij, 26 en 27 augustus

Preuvenement Assen

Biologisch Natuurvlees staat dit weekend al weer voor het derde jaar op het Preuvenement Assen met een proeverij van pulled beef, hamburgersrookworst en nagelholt. Een echte smaakexplosie volgens Peter, en hij kan er als onze contactpersoon voor de horeca en echte kok over meepraten. Hij is ook heel bevlogen over het biologische (h)eerlijke vlees dat wij serveren en zal u graag meer vertellen over de herkomst.

Hier kunt u ons vinden

Wij hebben een super plek, dicht bij de ingang van de Gouveneurstuin, de bar en het theehuis. Vind stand nummer 27 bij de rode pijl.

Preuvenement Assen, locatie Biologisch natuurvlees.nl

Onze stand wordt bemand door Sieger Oost en Peter Spijkerman. Achter de coulissen zijn de medewerkers van Phusis bezig met het grillen van de burgers en het opmaken van de bordjes.

Voorlopig moet u het doen met de foto’s die wij van Sieger en Peter hebben. De bemanning heeft ons morgen een selfie beloofd. Doen hoor mannen, ook als jullie het razend druk hebben!

Biologisch Natuurvlees van grasgevoerde Black Angus, Schotse Hooglanders en Schoonebeeker Heideschapen. Online bestellen op zorgnatuur.nl

Smaakt het naar meer?

Klik op de afbeelding en bestel de gebruikte producten van de proeverij in onze webshop

Scroll naar boven