Rauwmelkse kaas en rauwe melk in Assen

In onze boerderijwinkel in Assen verkopen we uiteraard ons grasgevoerde vlees van onze natuurgrazers, bottenbouillon, vlees van Oranjehoen kippen, Oranjehoen eieren, biologische zuivel van de Venehoeve en verse groenten en fruit. Sinds kort is daar ook onze eigen rauwmelkse kaas en verse boerenmelk van onze eigen koeien bij gekomen.

Rauwe melk rechtstreeks van de boer

Rauwe melk vers van de koe kun je alleen kopen op de boerderij zelf. In onze boerderijwinkel in Assen kun je 7 dagen per week terecht voor verse melk van onze eigen koeien. Dagelijks worden de dames gemolken voor de meest verse en smakelijke melk, echt zoals vroeger. Vers van de koe en ongepasteuriseerd. Je ziet dan ook in de middag dat de koeien 1 voor 1 worden gemolken. De koeien grazen in het land achter onze boerderijwinkel.

Rauwmelkse kaas

Je kunt onze rauwe melk zo kopen, maar dat niet alleen. Onze verse melk is ook de basis van onze rauwmelkse kaas. In ons eigen kaasatelier maken we rauwmelkse kazen. Dagelijks hebben we verse kaas in verschillende smaken. Met verse kruiden, of gewoon puur zoals kaas bedoeld is.

Weston A. Price

Volgens de 11 eetprincipes van Weston A. Price is rauwe zuivel echt de beste en gezondste wijze van het consumeren van melk en kaas. Soms is het moeilijk om rauwe melk van grasgevoerde koeien te vinden. Met onze verse melk van onze eigen koeien is er nu een echt goed verkooppunt van alle producten die Weston A. Price adviseert in Drenthe bijgekomen.

Boerderijwinkel Assen

Onze boerderijwinkel in Assen in 7 dagen per week geopend. Je kunt bij ons terecht voor het ophalen van jouw online bestelling, voor het direct kopen van vlees, bottenbouillon, ossewit, voor rauwe melk, rauwmelkse kaas, producten uit onze eigen bakkerij, verse biologische groenten en biologisch fruit, lokale honing, kruidenthee, Oranjehoen eieren (de kippen scharrelen in hun eigen kippentractor) en orgaansupplementen.

Scroll naar boven