Alain Caron
Een recept van Alain Caron, Culinair expert. Hij was op bezoek bij Zorg & Natuur in Oosterwolde tijdens een uitzending van Binnenstebuiten, en maakte daar een overheerlijk gerecht met ons grasgevoerde rundvlees. Bij de ingrediënten is gebruik gemaakt van onze ossenhaas, afkomstig van ons natuurvlees en hieronder te bestellen.
bekijk meer recepten

Recept ossenhaas van Alain Caron
Alain Caron Een recept van Alain Caron, Culinair expert. Hij was op bezoek bij Zorg & Natuur in Oosterwolde tijdens een uitzending van Binnenstebuiten, en

Huisgemaakte Jus
Een stamppot zonder een kuiltje jus is natuurlijk onverdraagzaam. Maar van een rookworst krijg je niet veel jus, wat nu? Ons meest verkochte product was

Bottenbouillon (met veel gelatine)
van biologische grasgevoerde runderen Recept voor 8 a 10 personen Bereiding stap voor stap Doe de botten (plus schenkel of ossenstaart etc.) samen in een