recept ossenhaas van Alain Caron

Alain Coron

Een recept van Alain Caron, Culinair expert. Hij was op bezoek bij Zorg & Natuur in Oosterwolde tijdens een uitzending van Binnenstebuiten, en maakte daar een overheerlijk gerecht met ons grasgevoerde rundvlees. Bij de ingredienten is gebruik gemaakt van onze biologische ossenhaas , hieronder te bestellen

bekijk meer recepten

recept ossenhaas van Alain Caron

recept ossenhaas van Alain Caron

Alain Coron Een recept van Alain Caron, Culinair expert. Hij was op bezoek bij Zorg & Natuur in Oosterwolde tijdens een uitzending van Binnenstebuiten, en maakte daar een overheerlijk gerecht met ons grasgevoerde rundvlees. Bij de ingredienten is gebruik gemaakt van onze biologische ossenhaas , hieronder te bestellen Bestel onze ossenstaart BEKIJK HIER HET RECEPT

Lees verder »
400 gr in stukken gesneden vrij mager stoofvlees van de hals, schouder, of borst van het lam.

Huisgemaakte Jus

Een stamppot zonder een kuiltje jus is natuurlijk onverdraagzaam.  Maar van een rookworst krijg je niet veel jus, wat nu?  Ons meest verkochte product was de afgelopen maand “Het wilde bouillon pakket”. Een perfect samengesteld pakket voor het maken van een gezonde en voedzame bouillon.   Ditzelfde pakket is de basis voor een overheerlijke jus. Om een heerlijke

Lees verder »
oma's bottenbouillon, het geheim van...

Bottenbouillon (met veel gelatine)

van biologische grasgevoerde runderen Recept voor 8 a 10 personen Bereiding stap voor stap Doe de botten (plus schenkel of ossenstaart etc.) samen in een grote pan Schenk er water bij tot ze onder staan. Voeg de (appel)azijn toe Laat een uurtje staan (azijn helpt om de mineralen uit de botten te trekken) Voeg de

Lees verder »

Laat een reactie achter

Scroll naar top