Alain Coron
Een recept van Alain Caron, Culinair expert. Hij was op bezoek bij Zorg & Natuur in Oosterwolde tijdens een uitzending van Binnenstebuiten, en maakte daar een overheerlijk gerecht met ons grasgevoerde rundvlees. Bij de ingredienten is gebruik gemaakt van onze biologische ossenhaas , hieronder te bestellen
bekijk meer recepten

Recept ossenhaas van Alain Caron
Alain Coron Een recept van Alain Caron, Culinair expert. Hij was op bezoek bij Zorg & Natuur in Oosterwolde tijdens een uitzending van Binnenstebuiten, en maakte daar een overheerlijk gerecht met ons grasgevoerde rundvlees. Bij de ingredienten is gebruik gemaakt van onze biologische ossenhaas , hieronder te bestellen Bestel onze ossenstaart BEKIJK HIER HET RECEPT

Huisgemaakte Jus
Een stamppot zonder een kuiltje jus is natuurlijk onverdraagzaam. Maar van een rookworst krijg je niet veel jus, wat nu? Ons meest verkochte product was de afgelopen maand “Het wilde bouillon pakket”. Een perfect samengesteld pakket voor het maken van een gezonde en voedzame bouillon. Ditzelfde pakket is de basis voor een overheerlijke jus. Om een heerlijke

Bottenbouillon (met veel gelatine)
van biologische grasgevoerde runderen Recept voor 8 a 10 personen Bereiding stap voor stap Doe de botten (plus schenkel of ossenstaart etc.) samen in een grote pan Schenk er water bij tot ze onder staan. Voeg de (appel)azijn toe Laat een uurtje staan (azijn helpt om de mineralen uit de botten te trekken) Voeg de