Recepten

Eten was ooit in onze maatschappij een sociale aangelegenheid. Samen koken en eten vervulde een maatschappelijke rol. Het bracht ons samen en we namen er de tijd voor. Er werd veel meer vers gekookt en we genoten van het diner. Wij doen dat nog steeds en we hopen dat U ook geniet van lekker vers en gezond eten in fijn gezelschap. Om U wat extra inspiratie mee te geven zodat U iets heerlijks op tafel kunt zetten hebben we recepten samengesteld. We hopen dat het diner daarmee een bron van liefde, gezelligheid en genieten zal zijn!

400 gr in stukken gesneden vrij mager stoofvlees van de hals, schouder, of borst van het lam.

Huisgemaakte Jus

Een stamppot zonder een kuiltje jus is natuurlijk onverdraagzaam.  Maar van een rookworst krijg je niet veel jus, wat nu?  Ons meest verkochte product was

Lees verder »
Recept Vlaams Stoofvlees van Biologisch Natuurvlees met Belgisch bier en frites

Vlaams stoofvlees

Vlaams Stoofvlees met Belgisch Bier met braadlappen, sucade of riblappen van de Schotse Hooglander of Black Angus. Hoofdgerecht voor 4 personen Serveren met dikke Vlaamse frieten en sla! (Ook

Lees verder »
Runderschenkel met been van Angus of Hooglander runderen

Ossobuco met gremolata

Met schenkels van de Schotse Hooglander of Black Angus. Hoofdgerecht voor 4 personen Over het stoofvlees gaat een geurig mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie; de gremolata. En

Lees verder »
Scroll naar boven