Recepten
Eten was ooit in onze maatschappij een sociale aangelegenheid. Samen koken en eten vervulde een maatschappelijke rol. Het bracht ons samen en we namen er de tijd voor. Er werd veel meer vers gekookt en we genoten van het diner. Wij doen dat nog steeds en we hopen dat U ook geniet van lekker vers en gezond eten in fijn gezelschap. Om U wat extra inspiratie mee te geven zodat U iets heerlijks op tafel kunt zetten hebben we recepten samengesteld. We hopen dat het diner daarmee een bron van liefde, gezelligheid en genieten zal zijn!
Recept Ezeltje van de Barbecue
Bereidingswijze Maak de chimichurri door alle ingrediënten in een blender of keukenmachine fijn te draaien. Je hebt nu een kruidenolie die uitermate geschikt is om
Serveertip Biefstuk Tartaar
Paasactie en serveertip. Pasen staat al weer bijna voor de deur. Tijd voor een culinair klassiek hoogstandje. De steak tartaar of te wel een biefstuk
Bereidingstip “vette” hamburgers
“Vette” Hamburgers Gebruik geen bakboter bij het grillen en/of bakken. Weet je wat onze natuur hamburgers nu zo speciaal maakt? Dat is het vetgehalte. Onze burgers
Duits broodje worst
Onze natuurvlees rundersaucijzen hebben extra veel smaak! Bekijk hier ook onze andere ambachtelijke vleesproducten van de Schotse Hooglander. Dit is een recept uit Landleven Magazine nr 9 (2015), van culinair
Mexicaanse chili
Dit is een recept uit Landleven Magazine nr 9 (2015), van culinair journaliste Klaske Bakker. Zij heeft dit recept speciaal ontwikkeld voor ons biologische Natuurvlees van de
Indonesische Rendang
Dit is een recept uit Landleven Magazine nr 9 (2015), van culinair journaliste Klaske Bakker. Zij heeft dit recept speciaal ontwikkeld voor ons biologische Natuurvlees van de