Recept beefburger

Recept beefburger

Een beefburger klaarmaken is zo gepiept. U kunt onze burgers enkele minuten bakken in de pan of grillen op de barbecue.

 

En wat eet u dan bij zo’n heerlijke, sappige burger? Serveer hem bijvoorbeeld op een broodje met toppings naar keuze. Of kies er juist voor de burger toe te voegen aan een meer traditioneel gerecht met groenten en (gebakken) aardappeltjes. U kunt het zo gek maken als u wilt 😉

Categorie Rundvlees
Niveau Gemakkelijk
Goed voor 1 portie
Voorbereiding 0 minuten
Kooktijd 3-4 minuten
Bereidingstijd 3-4 minuten

Ingrediënten

Beefburger
Toevoegingen naar wens

Instructies

  1. Zet de barbecue tijdig aan of verhit een pan op het vuur. Boter is niet nodig. Onze burgers bevatten tussen de 12-15% gezond vet dat bij het bakken begint te smelten.
  2. Een burger eet je wat ons betreft niet helemaal doorbakken, maar lekker rosé. Bak of gril de beef burger aan beide kanten op gemiddeld vuur voor 3-4 minuten.
  3. Op een broodje is een burger ook erg smakelijk met gebakken spek (bacon) en/of gesmolten kaas.

Extra informatie

Een beefburger wordt in de volksmond ook vaak hamburger genoemd, ook al is het vlees dus niet altijd afkomstig van een varken. Onze beefburgers zijn afkomstig van 100% grasgevoerde, biologische runderen. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Wij verkopen beefburgers in verschillende formaten:

We hebben tevens ieder seizoen een seizoensburger. Zoekt u dus gerust ook eens in de zoekbalk hierop voor een verrassend resultaat.

 

Producten bij dit recept

Bekijk meer recepten op https://zorgnatuur.nl/recepten