Recept beefburger
Een beefburger klaarmaken is zo gepiept. U kunt onze burgers enkele minuten bakken in de pan of grillen op de barbecue.
En wat eet u dan bij zo’n heerlijke, sappige burger? Serveer hem bijvoorbeeld op een broodje met toppings naar keuze. Of kies er juist voor de burger toe te voegen aan een meer traditioneel gerecht met groenten en (gebakken) aardappeltjes. U kunt het zo gek maken als u wilt 😉
Ingrediënten
Instructies
- Zet de barbecue tijdig aan of verhit een pan op het vuur. Boter is niet nodig. Onze burgers bevatten tussen de 12-15% gezond vet dat bij het bakken begint te smelten.
- Een burger eet je wat ons betreft niet helemaal doorbakken, maar lekker rosé. Bak of gril de beef burger aan beide kanten op gemiddeld vuur voor 3-4 minuten.
- Op een broodje is een burger ook erg smakelijk met gebakken spek (bacon) en/of gesmolten kaas.
Extra informatie
Een beefburger wordt in de volksmond ook vaak hamburger genoemd, ook al is het vlees dus niet altijd afkomstig van een varken. Onze beefburgers zijn afkomstig van 100% grasgevoerde, biologische runderen. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
Wij verkopen beefburgers in verschillende formaten:
- Mini Beefburgers 100 gram
- Beefburger 150 gram
- Beefburgers 6 x 150 gram (familiepak)
- King Beefburger XL 180 gram
We hebben tevens ieder seizoen een seizoensburger. Zoekt u dus gerust ook eens in de zoekbalk hierop voor een verrassend resultaat.