- Beefburger familiepak
Beefburger van onze grasgevoerde runderen, Deze burgers bestaan uit echt kwaliteitsvlees. Smaakvol, sappig en goed gekruid.
Onze beefburgers zijn ook los verkrijgbaar, als 150 grams en 180 grams beefburger. Liever een kleiner broertje? Bekijk dan eens onze mini beefburgers.
Onze beef burgers zijn een gezonde keuze:
- Onze dieren verblijven dag in dag uit op onbemeste en onbespoten natuur landschappen;
- Het natuurvlees is afkomstig van pure rassen en niet genetisch gemanipuleerd;
- Wij gebruiken geen antibiotica;
- Wij gebruiken geen groeihormonen;
- Ons vlees bevat geen e-nummers of kleurzout;
- Grasgevoerd natuurvlees is rijk aan vitamine A & E en gezonde Omega-3 vetzuren.
Beefburger bereiden
Een beefburger klaarmaken is zo gepiept. U kunt onze burgers enkele minuten bakken in de pan of grillen op de barbecue. Wij adviseren een kerntemperatuur van 70°C bij het bereiden. En wat eet u dan bij zo’n heerlijke, sappige burger? Serveer hem bijvoorbeeld op een broodje met toppings als komkommer, tomaat, sla en een goede hamburgersaus. Of kies er juist voor de burger toe te voegen aan een meer traditioneel gerecht met groenten en (gebakken) aardappeltjes.
Waar komen de beefburgers vandaan?
Ons heerlijke gehakt waarmee deze beefburgers zijn gemaakt, is afkomstig van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en door vele chef koks als favoriet gezien.
Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.
Vlees ontdooien
Wilt u de beef burger bereiden? Houdt dan rekening met een ontdooitijd. De beste manier om vlees te ontdooien is in de koelkast. U kunt het vlees op een schaal neerleggen en in alle rust laten ontdooien. Bedenk dat deze manier tijd kost en u wellicht het vlees minimaal een avond van tevoren uit de vriezer moet halen. Met deze methode heeft u wel de mogelijkheid de burgers nog 2-4 dagen in de koelkast te bewaren.
Heeft u wat minder tijd? Kies er dan voor uw beef burgers te ontdooien in koud water, in een waterdichte zak. In plusminus 1 uur zijn de hamburgers dan ontdooit. Dit kan eventueel versneld worden door het water tussendoor te verversen. Het is verstandig om het vlees hierna direct te bereiden.
Een nog snellere methode, maar zeker niet de beste, is uw vlees te ontdooien in de magnetron. Door gaatjes te prikken in de verpakking en de magnetron op de juiste gewicht stand in te stellen, zal het vlees in enkele minuten ontdooien. Hierna is het erg belangrijk de beef burger direct te bereiden. De magnetron heeft het namelijk al op bepaalde plaatsen verwarmd.
1 beoordeling voor Beefburgers 6 x 150 gram