Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Picanha of Staartstuk van grasgevoerd natuurrund, ongeveer 1.5 kilo!

(3 klantbeoordelingen)

37,01 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gesneden van het bovenste deel van de achtervoet; het verlengde van de platte bil.
1.5 kilo
Ingrediënten; 100% grasgevoerd rundvlees

Kiloprijs: 24,68

SKU 810 Categorieën , , Tags , ,
GTIN: 6017442473402
Merk: Zorg en Natuur

Picanha van grasgevoerd rund

Het staartstuk is afkomstig, de naam zegt het al, uit het achterste deel van het rund, vlak voor de staart. Het is een overheerlijk, mals stuk vlees. Picanha is driehoekige van vorm met een lichte vetdooradering en een prachtige roze rode kleur. Er zit aan een zijde een mooie vetlaag, die grotendeels verantwoordelijk is voor de geweldige smaak. Picanha is heel eenvoudig klaar te maken. Je kunt het langzaam laten garen in de oven of, net als de Brazilianen het als groot vlees bereiden op de barbecue.

Van Kop tot Staart Vlees is in opmars

Staartstuk is inmiddels bezig met een opmars. Steeds meer Nederlanders ontdekken dit smaakvolle stukje vlees. In Brazilië staat picanha al jaren met stip op nummer een als populairste stuk vlees, meestal bereid op de grill of barbecue. Bekijk hier meer van onze Kop tot Staart producten

Grasgevoerde Picanha met een lichte vetdooradering en een prachtige roze rode kleur. Er hoort een mooie rand vet aan te zitten, die grotendeels verantwoordelijk is voor de geweldige smaak.

Het runderstaartstuk of picanha is heel eenvoudig te bereiden. Je kunt het net als rosbief in z’n geheel laten garen in de oven, of je snijdt het in plakken en bakt het kort, als een steak in de pan.

Wist u dit over ons Biologisch Natuurvlees?

Wij laten Picanha, ook Staartstuk genoemd, na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het  vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

Wist u dit over ons Grasgevoerde Natuurvlees?

 • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 • Onze  Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Gewicht1.5 kg
gewicht

875 gram, 900 gram, 930 gram, 950 gram, 960 gram, 3 kilo, 1 kilo, 1,5 kilo, 1,6 kilo, 1,7 kilo, 1,9 kilo, 2 kilo, 2,1 kilo, 2,3 kilo, 2,5 kilo, 2,7 kilo, 3,1 kilo, 3,3 kilo, 3,7 kilo

Ingrediënten

100% grasgevoerd rundvlees

3 beoordelingen voor Picanha of Staartstuk van grasgevoerd natuurrund, ongeveer 1.5 kilo!

5 sterren
66%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. jw h. (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Zie vorige prmaaa

 2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Smakelijk lekker vlees

 3. Ronald (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Super lekker vlees. Wel in de goede richting snijden.

Een beoordeling toevoegen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top