Productcode 709 Categorieën , Productsoort

Borrelworstjes (salami)

4,40

130 gr. Prijs per kilo 33,85
(26 klantbeoordelingen)

Deze salami borrelworstjes zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees afkomstig van Aberdeen Angus en Limousin runderen.

Niet alleen erg fijn om te serveren bij een mooi glas bier, maar ook geknipt als hartig tussendoortje in de lunchtrommel. Ze zijn zo klein dat er altijd wel een plekje voor te vinden is. Verpakt per 5 stuks..

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:
 • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Salami borrelworstjes van natuurvlees

Ze zijn om je vingers bij op te eten; onze salami borrelworstjes van grasgevoerd rundvlees. Erg lekker in combinatie met een mooi glas bier. Je ziet het al voor je; op zo’n houten snijplankje met een fraai mes er bij…

Deze borrelworstjes zijn echter ook geknipt als hartig tussendoortje in je lunchtrommel. Ze zijn klein genoeg om er wel een plekje voor te vinden.

Borrel salami van grasgevoerd rund

Waar komt het rundvlees vandaan?

Ons heerlijke vlees is afkomstig van Angus, Hooglander en Limousin runderen. Het vlees van deze runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak en door vele chef koks als favoriet gezien.

Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees.

Groeien en grazen

Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.

Onze Black Angus, ook wel bekend als de Aberdeen Angus, en de Schotse Hooglanders zijn een zelfredzaam ras. Ze hebben natuurlijke geboortes dankzij het kleine formaat van de kalfjes.En zijn bovendien in staat om schaarste en wisselende weersomstandigheden moeiteloos het hoofd te bieden. Dat moet ook wel, want ze leven het hele jaar door gewoon buiten. In natuurlijke sociale kuddes, zoals het hoort.

Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Hierin onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

Grasgevoerd vlees uit de natuur, een gezonde keuze

Rijping van het vlees

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen. Wanneer wij het hebben over het rijpen van vlees, dan bedoelen wij eigenlijk dat ons vlees de tijd krijgt. Tijd om malser te worden en beter op smaak te komen.

In plaats van het vlees direct te versnijden en te verpakken, laten wij het, in het been, eerst een aantal weken ‘in de wind’ hangen. Dat gebeurd in speciale koelcellen met luchtcirculatie, bij een gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur (tussen 0°C en 1°C). Vervolgens wordt het vlees versneden en vacuüm verpakt waarna het direct ingevroren wordt. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat vlees taai wordt.

Gewicht 0,130 kg
Ingrediënten Grasgevoerd rundvlees

26 beoordelingen voor Borrelworstjes (salami)

 1. Heerlijk en goed op smaak

 2. In eerste instantie was ik teleurgesteld. Vermoedelijk hadden mijn smaakpapillen een andere beleving verwacht bij het woordje salami. Maar ik moet zeggen, eenmaal gewend aan de smaak zijn ze ineens verslavend lekker! Erg basic van smaak, maar dat bied juist weer mogelijkheden!

 3. Jummie

 4. alles van jullie is lekker! En deze zijn superlekker en dan ook zonder rotzooi erin!. SuPER

 5. Lekker!

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140
Scroll naar boven