Productcode 709 Categorieën , Productsoort

Borrelworstjes (salami)

3,83

130 gr. Prijs per kilo 29,46
(8 klantbeoordelingen)

Deze salami borrelworstjes zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees afkomstig van Aberdeen Angus en Limousin runderen.

Niet alleen erg fijn om te serveren bij een mooi glas bier, maar ook geknipt als hartig tussendoortje in de lunchtrommel. Ze zijn zo klein dat er altijd wel een plekje voor te vinden is. Verpakt per 2 stuks..

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:
 • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Salami borrelworstjes van natuurvlees

Ze zijn om je vingers bij op te eten; onze salami borrelworstjes van grasgevoerd rundvlees. Erg lekker in combinatie met een mooi glas bier. Je ziet het al voor je; op zo’n houten snijplankje met een fraai mes er bij. Deze borrelworstjes zijn echter ook geknipt als hartig tussendoortje in je lunchtrommel. Ze zijn klein genoeg om er wel een plekje voor te vinden.

Borrel salami van grasgevoerd rund

Waar komt het rundvlees vandaan?

Het heerlijke vlees van Angus, Hooglander en Limousin runderen wordt wereldwijd geroemd vanwege de smaak. Het vlees van onze dieren is qua dooradering minder vet dan het vlees van met krachtvoer gemeste soortgenoten. Maar het is zeker zo lekker, dankzij het gevarieerde voedsel dat ze zelf bijeen grazen in de Nederlandse natuurgebieden. Bovendien heeft het vlees een lager cholesterol gehalte dan andere soorten rundvlees. Al onze runderen zijn biologisch gecertificeerd. Geen wonder als u ziet in welke natuurgebieden zij grazen en wat een vrij leven deze dieren hebben.

Biologisch vlees uit de natuur, een gezonde keuze

Geroemd vanwege de smaak

Onze Black Angus, ook wel bekend als de Aberdeen Angus, en de Schotse Hooglanders zijn een zelfredzaam ras. Ze hebben natuurlijke geboortes dankzij het kleine formaat van de kalfjes (dus geen keizersneden zoals bij vleeskoeien) bovendien zijn ze in staat om schaarste en wisselende weersomstandigheden moeiteloos het hoofd te bieden. Dat moet ook wel, want ze leven het hele jaar door gewoon buiten. In natuurlijke sociale kuddes, zoals het hoort.

5 redenen om voor grasgevoerd Natuurvlees te kiezen

 1. Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 2. Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 3. Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
 4. Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
 5. Voor Staatsbosbeheer, Wetterskip Fryslân, natuurgebied het Fochteloërveen en Natuurmonumenten, alsmede Gemeente  Almere, Heerhugowaard en Ooststellingwerf beheren wij met onze kuddes de volgende natuurgebieden.
Het biologische Natuurvlees in de webshop is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes. Als begrazingsbedrijf beheren wij met behulp van deze kuddes verschillende natuurgebieden.

1. Duinen Schoorl
2. Geestmerambacht
3. Waterlandse bos
4. Noorderplassen
5. Fochteloërveen
6. Meindersveen
7. Vrouwenerveld
8. Ooievaarsplas

 

Uw online slager

Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale Foodservice van PostNL, waarbij het diepgevroren* vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw pakket bezorgen.

*Ons natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.

Gewicht 0.130 kg
Ingrediënten Grasgevoerd rundvlees

8 beoordelingen voor Borrelworstjes (salami)

 1. Sabine Gultekin (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke worst! Wij eten geen varken en hier heb je zoveel keuze uit heerlijke worst!

 2. Helene Oldenburg (geverifieerde eigenaar)

  Je blijft ervan eten. Velletje is er niet vanaf te halen, maar bij deze worst is dat ook niet nodig. Je merkt het bijna niet.

 3. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  .

 4. C. Choufoer – v.d.Ven (geverifieerde eigenaar)

  goed

 5. Yvette Newton (geverifieerde eigenaar)

  Kinderen eet dit al op 👌

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top