Bruine bonensoep
Bartje Bartels uit Drenthe (hoofdpersoon uit boeken van Anne de Vries) wilde er principieel niet voor bidden, maar bruine bonen zijn echt verrukkelijk als je ze op de juiste manier bereidt. Slager Ter Weele weet er wel raad mee. Hij gebruikt het vlees van onze grasgevoerde koeien om er stevige bruine bonensoep van te maken. Kant en klaar, dus lekker makkelijk wanneer je voor een paar hongerige monden snel een voedzame maaltijd op tafel wilt zetten.
Bereiding en serveertip
Alleen opwarmen op een zacht vuur, niet laten koken. Serveer de dampende soep met een dot zure room er midden op. Hemels!
Inhoud: 950cc in een emmer
Meer soepen en bouillons
Proef ook eens een van onze andere soepen of bouillons. Wat dacht u van een krachtige runderbouillon of een smaakvolle kippensoep? Wat ook lekker is; een eigen bouillon maken! Die kunt u in vele gerechten toepassen en is stukken gezonder dan een bouillonblokje.
Meer dan verrukkelijk! Stevig soepje !
Fantastisch, rijk gevuld
In 1 woord Fantastisch!
Lekker lekker.gezond. Perfect klein snack of maaltijd. .