06 152 298 78    contact@zorgnatuur.nl

Productcode 636 Categorieën , ,

Gourmetschotel

47,50

1.600kg. Prijs per kilo 29,69
(7 klantbeoordelingen)

Feestelijke gourmetschotel voor minimaal 5 personen

Een extra luxe en feestelijk gourmet pakket met hoogwaardig vlees. Geportioneerd in stukjes van 60 gram en de runderchipola-worstjes circa 30 gram. Er is genoeg voor circa 5 personen. Het is ook geschikt voor fondue. Glutenvrij en lactosevrij!

Wat zit er in de Gourmetschotel?

Product Aantal Hoeveelheid
Varkenshaas 5 stuks 300 gram
Ossenhaas 5 stuks 300 gram
Beefburger 5 stuks 300 ram
Runderchipolata 5 stuks 150 gram
Schnitzel, ongepaneerd 5 stuks 300 gram
Varkensshoarma 1 stuk 250 gram

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:
 • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
 • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
 • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
 • Uw bestelling zelf samenstellen of met pakketkorting

Gourmetschotel met luxe vleeshapjes

Speciaal voor de feestdagen en op veler verzoek hebben een een heerlijke vleesgourmetschotel samengesteld. Een diversiteit aan natuurvlees in handige porties van circa 60 gram, m.u.v. de runderchipolata worstjes die 30 gram per stuk zijn.

Met al deze kleine gerechtjes wordt uw gourmet-avond gegarandeerd een succes! Ook handig om in huis te hebben als u onverwachts gasten heeft. Door de kleine porties is het vlees snel ontdooit en kunt u toch snel iets op tafel zetten.

Kinderen vinden gourmetten ook heerlijk, vooral ook omdat zij zelf iets uit kunnen kiezen. De worstjes en kleine runderburgers zijn lievelingsgerechten van velen.

Wat zit er in de gourmetschotel?

Er zit van alles wat in dit pakket, de allerbeste varkens- en ossenhaasjes. Schnitzels, mini beefburgers, runderchipolata worstjes en shoarma.

Liever losse producten voor de gourmet bestellen? We hebben bijvoorbeeld ook mini beefburgerskleine lamsburgers, rundershoarma, lamschipolataworstjes en ossenhaaspuntjes van 80 gram in ons assortiment.

Gourmetschotel met onder andere varkenshaasjes

De herkomst van ons vlees

Deze diverse gourmetschotel is gevuld met het heerlijke vlees van onze eigen Black Angus en Limousin runderen en met het scharrelvlees van de Veluwse Landvarkens bij onze vijfsterren varkensboer.

Wist u dit over ons grasgevoerd rundvlees?

 • Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 • Onze runderen grazen in Nederlandse natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten.
 • Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland! Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.

Vlees van het Veluws landvarken

 • Wij werken samen met een vijfsterren varkensboer die zijn varkens een zo natuurlijk mogelijk leven biedt. Een zo natuurlijk mogelijk leven houdt in dat de varkens onbeperkt de mogelijkheid hebben om buiten in de grond te wroeten, in de wei kunnen luieren en in de modder mogen rollen.
 • Dankzij een overvloed aan vermaak hoeven deze scharrelvarkens zich nooit te vervelen. Hun grappige krulstaart kunnen ze daarom gewoon behouden. Ze hebben sowieso maar zelden kwaaltjes omdat ze dankzij veel speelruimte en buitenlucht een sterke natuurlijke weerstand opbouwen.
 • Wij weten zeker dat we met het scharrelvlees van het Veluws Landvarken een eerlijk en gezond stuk varkensvlees kunnen aanbieden. Ook de smaak en malsheid van het vlees is uitzonderlijk goed, mede dankzij intramusculair vet dat zo typerend is voor het Veluws landvarken. Dat de dieren altijd volop in beweging zijn en geen stress ervaren draagt daar natuurlijk ook voor een belangrijk deel aan bij.

Scharrelvarkensvlees van het Veluws landvarken

Bereiding van gourmetvlees

Verhit olijfolie met een klontje boter en bak de producten in ca. 5 minuten gaar. Regelmatig keren. Let op: het product door en door verhitten.

Gourmetschotel met luxe vleeshapjes voor 5 personen

Gewicht 1,600 kg

7 beoordelingen voor Gourmetschotel

 1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Het vlees werd op tijd bezorgd. We vonden allemaal heerlijk vlees, lekker mals en erg gevarieerd.

 2. Goedele F. (geverifieerde eigenaar)

  Super lekker mals vlees, echt top

 3. silvia Veldhuis (geverifieerde eigenaar)

  Echt lekker

 4. Wim Dragt (geverifieerde eigenaar)

  mooi pakket

 5. Willem v d Wende (geverifieerde eigenaar)

  Erg grote stukken voor een gourmet. Verder heel goed van smaak. Heeeeerlijk.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

 • Regelmatig nieuwe producten
 • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
 • Seizoensacties en promoties
 • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top