Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Productcode 204 Categorieën , Hoort bij ,

Droge venkelworstjes van grasgevoerd natuurrund, 2 stuks

(3 klantbeoordelingen)

6,70

Droge venkelworstjes van grasgevoerd rund. Zeer stevig van structuur en vol van smaak, met een fris anijsachtig accent dankzij de venkelzaadjes. Onze droge worstjes zijn vanzelfsprekend vrij van e-nummers en gekruid met een biologisch kruidenmengsel en een snuf zeezout. Deze droge worstjes zijn puur natuur en wat minder smeuïg dan u misschien gewend bent. Snijd ze mooi dun, dan profiteert u maximaal van de heerlijke smaak. 

Gewicht: Ze worden per twee stuks verpakt à 100 gr per stuk. Totaal 200 gram.

ingrediënten: 100% grasgevoerd rundvlees, varkensdarm, zout, venkelzaad, peper

Kiloprijs: € 33,81

Beschikbaarheid: Op voorraad

De voordelen van Zorg & Natuur:

  • Ruim 200 biologische en natuurvlees producten
  • Alles uit voorraad, binnen 1 werkdag in huis
  • Duurzaam verpakt en diepgevroren bezorgd
  • Uw bestelling zelf samenstellen, geen minimum

Droge venkelworstjes

Pure rundvlees worstjes. Zeer stevig van structuur en vol van smaak, met een fris anijsachtig accent dankzij de venkelzaadjes. Onze droge worstjes zijn vanzelfsprekend vrij van e-nummers en gekruid met een biologisch kruidenmengsel en een snuf zeezout. Deze Angus worstjes zijn puur natuur en wat minder smeuïg dan u misschien gewend bent. Snijd ze mooi dun, dan profiteert u maximaal van de heerlijke smaak.

De receptuur voor venkelworstjes (in het italiaans Finocchiona) is ontstaan in de renaissance, en mogelijk zelfs nog, in de late middeleeuwen. Het gebruik van venkel was een alternatief voor peper (een belangrijk ingrediënt van de standaardsalami), die op dat moment erg duur was, terwijl venkel wild en overvloedig groeide op het Toscaanse platteland. Ook is venkel rijk aan menthol, en door de anesthesische eigenschappen werd finocchiona regelmatig aangeboden door de wijnmakers van het Chianti-gebied aan hun klanten voordat ze hun lagere kwaliteitswijnen proeven om hun smaak te maskeren. De naam komt van “finocchio”, de Italiaanse naam voor venkel.

Wist u dit over ons grasgevoerd Natuurvlees?

Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.

  • Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
  • Onze  Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
  • Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Gewicht 0.200 kg
ingrediënten

100% grasgevoerd rundvlees, varkensdarm, zout, venkelzaad, peper

Voedingswaarde
Droge worst rund per 100 gr
Energie 1124/271 kJ/kcal
Vetten 20,6 gram
waarvan verzadigde vetzuren 8,1 gram
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 9,0 gram
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0,9 gram
Koolhydraten 6,5 gram
waarvan suikers 0,0 gram
Vezels 0,0 gram
Eiwitten 14,8 gram
Zout 1,102 gram

3 beoordelingen voor Droge venkelworstjes van grasgevoerd natuurrund, 2 stuks

5,0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
  1. mw.T. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Venkelworstjes die naar “vlees” smaken met de venkel als accent. En zo hoort het ook .

  2. jan (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk

  3. Oebel R. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Heerlijk!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Altijd wat nieuws bij Zorg & Natuur

  • Regelmatig nieuwe producten
  • Leuke aanbiedingen voor onze klanten
  • Seizoensacties en promoties
  • Activiteiten op de zorgboerderij
Vof-Zorg-&-Natuur-logo-140

Op de hoogte blijven? Meld u aan!

*Onze nieuwsbrief verschijnt enkele keren per jaar. U kunt zich op elk moment afmelden.

Scroll naar top