Beefburger met blauwe bes, uniek in zijn soort
De Amerikaanse ‘Blueberry beefburger’ is in Nederland nog geen bekende verschijning, maar voor de avonturiers onder ons is deze exotische variant op de hamburger zeker het proberen waard. Door blauwe bessen toe te voegen aan het vlees bevatten de burgers automatisch minder vet maar blijven ze wel lekker sappig. Als bonus krijg je er nog antioxidanten bij, waar de blauwe bes rijk aan is.
TIP Serveer de Blueberry beefburger bijvoorbeeld met een plak pittige (blauwe) kaas als topping… en je begrijpt niet waarom niet iederéén beefburgers met blauwe bes op de barbecue heeft liggen.
Wij adviseren een kerntemperatuur van 70°C bij het bereiden.
Yvonne Buist (geverifieerde eigenaar) –
Ik vond hem super lekker deze burger heeft een zoete smaak. mijn man heeft liever een ” gewone burger” hij vond hem te zoet 😉
Karin V. (geverifieerde eigenaar) –
Niet onze smaak
C. Choufoer – v.d.Ven (geverifieerde eigenaar) –
goed
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Klasse
Gaby Claus (geverifieerde eigenaar) –
Jammer heb er nog 1 liggen ben er geen fan van