Actie!

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Soepnetje met vliessnippers van biefstuk, 1 kg

(2 klantbeoordelingen)

15,74 9,95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Soepnetje met vliessnippers van biefstuk, 1 kg

Het soepnetje lijkt uiterlijk een beetje op een rollade, maar is eigenlijk een bundel met vliessnippers van biefstuk. Het is het restproduct dat overblijft na het uitsnijden van biefstuk. Zo samenpakt in een netje trek je er de lekkerste bouillon van.

Kiloprijs: € 15,74

SKU 704 Categorie: Kernwoord
GTIN: 6017437754745
Merk: Zorg en Natuur

Soepnetje met vliessnippers van biefstuk

Het soepnetje lijkt uiterlijk een beetje op een rollade, maar is eigenlijk een bundel met vliessnippers van biefstuk. Het is het restproduct dat overblijft na het uitsnijden van biefstuk. De biefstukken worden van het vlies ontdaan en die vliessnipper doen we in een rollade netje. door deze snippers mee te koken krijgt de bouillon een smaak boost en er komt nog gelatine vanaf. Zo samenpakt in een netje trek je er de lekkerste bouillon van. Het soepnetje is ook een mooie aanvulling bij het trekken van ouderwets gezonde bottenbouillon. Klik hier voor het recept van bottenbouillon met veel gelantine.

TIP: maak een grote pan hete bouillon, en breng het met verder een soepnetje op smaak!

5 redenen om voor grasgevoerd Natuurvlees te kiezen

 1. Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 2. Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 3. Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
 4. Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
 5. Voor Staatsbosbeheer, Wetterskip Fryslân, natuurgebied het Fochteloërveen en Natuurmonumenten, alsmede Gemeente  Almere, Heerhugowaard en Ooststellingwerf beheren wij met onze kuddes de volgende natuurgebieden.
Het biologische Natuurvlees in de webshop is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes. Als begrazingsbedrijf beheren wij met behulp van deze kuddes verschillende natuurgebieden.

1. Duinen Schoorl
2. Geestmerambacht
3. Waterlandse bos
4. Noorderplassen
5. Fochteloërveen
6. Meindersveen
7. Vrouwenerveld
8. Ooievaarsplas

Black Angus kalf rustig opgroeiend bij haar moeder

Biologisch & grasgevoerd een bewuste keuze!

Je wilt graag weten wat je eet. Je gezondheid is tenslotte heel belangrijk. Gezond zijn en gezond blijven gaat niet vanzelf. Daarom kies je grasgevoerd. Bovendien vind je het een prettige gedachte dat een dier een mooi leven heeft gehad voordat het op je bord eindigt. Met het grasgevoerde natuurvlees van onze grazers heb je die zekerheid. Wij garanderen dat je ook echt een authentiek grasgevoerd vlees ontvangt. U kunt onze runderen spotten in Natuurgebieden en ook worden wij regelmatig gecontroleerd. Bekijk hier onze Skal BIO, Grasgevoerd en IKB rund certificering.

 

 

Gewicht1 kg
Ingredienten

100% grasgevoerd rundvlees

Ingrediënten100% vliessnippers van rundvlees

2 beoordelingen voor Soepnetje met vliessnippers van biefstuk, 1 kg

5 sterren
50%
4 sterren
0%
3 sterren
50%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. Laurent de Haas (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Fantastisch soeppie!

 2. Anita (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Soms erg veel pees ipv vlees

  • VOF Zorg en Natuur (store manager)

   dag Anita,
   Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om een review te plaatsen. Vliessnippers zijn ook geen vlees, het is correct dat het meer pees is
   de biefstukken worden van het vlies ontdaan en die vliessnipper doen we in een rollade netje. door deze snippers mee te koken krijgt de bouillon een smaak boost en er komt nog gelatine vanaf

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Scroll naar top