Goulash van biologisch rund direct van de ambachtelijke slager
Onze kant en klare Goulash is een hartverwarmende vleesstoofschotel met o.a. rundvlees, aardappel en kruiden. Het gerecht is van oorsprong een Hongaarse soep. Net als op de Oostenrijkse skipistes, waar de verdunde soepvariant van goulash al jaren een favoriet is van hongerige skiërs. Met onze stoofschotel versie van goulash zet je makkelijk en snel een gezonde stevige maaltijd op tafel.
Serveer tip
Even wat rijst koken of krieltjes bakken, een frisse salade erbij… eet smakelijk.
Wist u dit over ons Grasgevoerd Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Uw online slager
Uw vlees en vleespakketten wordt thuisbezorgd met de speciale Foodservice van PostNL, waarbij het diepgevroren* vlees in speciale door TNO ontwikkelde koelboxen met vrieselementen gegarandeerd op temperatuur wordt gehouden. Hiermee kunnen we op de best mogelijke manier, met de minste milieu-impact, uw pakket bezorgen.
*Ons natuurvlees wordt conform de strengste normen versneden en verpakt in dieptrek (met vacumeer machine) en razendsnel ingevroren door een EEG gecertificeerd bedrijf. Het vlees behoudt dankzij deze techniek haar kwaliteit en is lang houdbaar.
Faaiza (geverifieerde eigenaar) –
makkelijk en goed te doen
Bas (geverifieerde eigenaar) –
Super
Ineke Albers (geverifieerde eigenaar) –
ouderwets vlees
Ineke O. (geverifieerde eigenaar) –
Lekker
Gaby Claus (geverifieerde eigenaar) –
heerlijke smaak