Rundvlees hachee van de ambachtelijke slager
Hachee is een echt Nederlands stoofgerecht voor de stevige trek. Een mooie hachee maken vergt wat tijd. Maar met onze ambachtelijke slagershachee zet je het voortaan in een handomdraai op tafel. Lekker gecombineerd met wat roerbakgroenten en couscous, rijst of quinoa. Of traditioneel met een paar bloemige aardappels. Eigenlijk met alles wat die heerlijke saus mooi kan opnemen.
Onze biologische hachee bevat de volgende ingrediënten: rundvlees, uien, zout, gemengde specerijen en kruiden, margarine, tarwezetmeel, water, suiker, wortel E621. Op grond van onze productie kunnen sporen van melk, sesam, mosterd en producten hiervan niet uitgesloten worden.
Wist u dit over ons grasgevoerde Natuurvlees?
Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor je in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat je vlees taai wordt.
- Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
- Onze Angus en Hooglander runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
- Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheidt Natuurvlees BV zich van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
Faaiza (geverifieerde eigenaar) –
Goed vlees
Bart Janssen (geverifieerde eigenaar) –
waarom moet al dat zout er in, maak het zonder zout, dan kan ik t ook eten.
VOF Zorg en Natuur (store manager) –
dag Bart Janssen,
fijn dat u de tijd en moeite neemt om een review te schrijven. Zoutloos hebben we en tijdje in het assortiment gehad, resultaat vele kilo’s over de datum weg moeten gooien. Nu maken we op bestelling batches van 5 kilo per keer zoutloos. mocht u daar belang bij hebben kunt u dat in de mail (dirk@zorgnatuur) laten weten.
Gaby Claus (geverifieerde eigenaar) –
ga ik morgen maken. Maar weet dat dit goed is