Grasgevoerd Natuurvlees van Zorg & Natuur

Deel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Borrel salami worstjes

(5 klantbeoordelingen)

3,80 incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Salami worstjes, borrel salami worstjes

Deze vingerdikke salami worstjes van grasgevoerd rundvlees zijn gemaakt van 100% grasgevoerd rundvlees. Niet alleen erg fijn om te serveren bij een mooi glas bier, maar deze Wilde Worstjes zijn echter ook geknipt als hartig tussendoortje in je lunchtrommel. Ze zijn zo klein dat er altijd wel een plekje voor te vinden is.

Inhoud: 130 gram, verpakt per 4 stuks a 32 gram.

Kiloprijs: € 29,40

SKU 709 Categorie: Kernwoord

Borrel salami, wilde worstjes van grasgevoerd rund

Ze zijn om je vingers bij op te eten; onze vingerdikke salami worstjes van grasgevoerd rundvlees. Niet alleen erg fijn om te serveren bij een mooi glas bier. Je ziet het al voor je; op zo’n houten snijplankje met een fraai mes er bij. Deze Wilde Worstjes zijn echter ook geknipt als hartig tussendoortje in je lunchtrommel. Ze zijn zo klein dat er altijd wel een plekje voor te vinden is.

5 redenen om voor grasgevoerd Natuurvlees te kiezen

 1. Al onze producten zijn van biologische herkomst. Onze runderen groeien op in Natuurgebieden, worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Het is puur vlees zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, additieven (E-nummers), gluten of gistextracten. Lees hier meer over de herkomst van ons vlees.
 2. Onze Angus, Hooglander en Limousin runderen groeien op in sociale kuddes van verschillende samenstellingen. Je hebt kuddes van zoogkoeien en kalfjes geleid door een dominante stier en, net als in het wild, zijn er kuddes die alleen uit stieren bestaan.
 3. Wij laten het vlees na de slacht ten minste 3 weken rijpen waardoor het vlees extra mals wordt. daarna verpakken wij het vlees vacuüm en vriezen het daarna direct voor u in. Zo blijft de celstructuur van het vlees intact, en dat voorkomt dat het vlees taai wordt.
 4. Met zoveel dieren in je bezit ontkom je er niet aan om af en toe een dier te moeten slachten. Daarmee garandeer je ook voor de toekomst een gezonde balans in de kuddes. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Dankzij de begrazingsactiviteiten is het vlees met recht ‘Natuurvlees’. Onze dieren groeien in alle rust op in natuurlijke kuddes, gewoon in Nederland!
 5. Voor Staatsbosbeheer, Wetterskip Fryslân, natuurgebied het Fochteloërveen en Natuurmonumenten, alsmede Gemeente  Almere, Heerhugowaard en Ooststellingwerf beheren wij met onze kuddes de volgende natuurgebieden.
Het biologische Natuurvlees in de webshop is afkomstig van dieren uit onze eigen kuddes. Als begrazingsbedrijf beheren wij met behulp van deze kuddes verschillende natuurgebieden.

1. Duinen Schoorl
2. Geestmerambacht
3. Waterlandse bos
4. Noorderplassen
5. Fochteloërveen
6. Meindersveen
7. Vrouwenerveld
8. Ooievaarsplas

Black Angus kalf rustig opgroeiend bij haar moeder

Biologisch & grasgevoerd een bewuste keuze!

Je wilt graag weten wat je eet. Je gezondheid is tenslotte heel belangrijk. Gezond zijn en gezond blijven gaat niet vanzelf. Daarom kies je grasgevoerd. Bovendien vind je het een prettige gedachte dat een dier een mooi leven heeft gehad voordat het op je bord eindigt. Met het grasgevoerde natuurvlees van onze grazers heb je die zekerheid. Wij garanderen dat je ook echt een authentiek grasgevoerd vlees ontvangt. U kunt onze runderen spotten in Natuurgebieden en ook worden wij regelmatig gecontroleerd. Bekijk hier onze Skal BIO, Grasgevoerd en IKB rund certificering.

 

 

Gewicht1.30 kg

5 beoordelingen voor Borrel salami worstjes

5 sterren
60%
4 sterren
40%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  ok

 2. Marco V. (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  heerlijk

 3. Froukje Hulshof (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Lekker

 4. Yvette Newton (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Kinderen eet dit al op 👌

 5. C. Choufoer – v.d.Ven (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  goed

Een beoordeling toevoegen

Nieuwsbrief

We willen u maandelijks verrassen met aanbiedingen, ontwikkelingen op natuurgebied, onze Zorgboerderij, en informeren over onze grazers!
Wanneer is dit er weer? Helaas zijn wij momenteel door onze voorraad heen. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer het weer verkrijgbaar is, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Scroll naar top